Kort rapport innan jag stupar i säng!


Är sjukt trött och kommer att gå och lägga mig riktigt tidigt ikväll för att ladda inför en ny bra träningsvecka. Det blir helt enkelt bara en kort rapport om helgens träning!

Fredag

Distans med tempoökning på schemat. Kände inte alls att jag hade något tempo i kroppen, var lite sliten efter gårdagens dubbla pass, men gav mig ändå ut för att göra det jag kunde i alla fall. Trots det så gick passet riktigt bra. Startade lite lugnt med ett par kilometer innan jag ökade. Sprang 5 km i ett högre tempo och hade till och med någon kilometer ner mot 5.30 vilket är bra!

Passet: 9.5 kilometer med snitt 6.03

Lördag

Hammarbybacken, den kära gamla sophögen!! 90 minuter var planen även fast jag hade en önskan om att få ihop riktigt många höjdmetrar, gärna upp mot 1000, skulle kännas bra! Väl igång med passet så kände jag att jag var rätt seg, inte alls samma flyt upp för backarna som senaste backpasset. När jag hade kommit upp i 300 höjdmeter så insåg jag nog att 1000 skulle bli lite väl mycket, framför allt så skulle jag behöva dubbla de 90 minutrar som jag skulle springa. Gnetade på och när jag var uppe i dryga 650 så var jag uppe på toppen för nionde gången och klockan närmade sig två timmar. Bestämde mig för att 700 fick räcka, för att komma dit så vända jag ner från toppen och tog den sista biten upp ytterligare tre gånger tills jag passerat 700. Var riktigt slut och kände mig nöjd med det. Det finns ju en söndag också!!

Passet: 11, 3 km, 700 hm och snittet 11.10

ska%cc%88rmavbild-2016-09-11-kl-20-35-29

Söndag

Idag var det långpass söndag och när man då får frågan om man vill hänga med Janne och Kristina på Sörmlandsleden, ja då gör man det :). Startade från Stockholm och åkte ner mot Näverkvarn varifrån vi skulle starta. Etapperna 37-41 var planen vilket skulle innebära runt 40 km. Det blev en lång dag på Sörmlandsleden men en helt fantastisk dag! Vi sprang en runda som jag har sprungit förut, just för att den är så fin! Åtta timmar och trettio minuter senare var vi klara med rundan, det är inklusive alla pauser. Jag kom hem runt halv åtta ikväll och känner mig riktigt trött men så värt det!

Passet: 40.5 km 843 hm och snitt 12.26

img_2526

img_2521

img_2518

ska%cc%88rmavbild-2016-09-11-kl-20-32-54

Annons

2 tankar om “Kort rapport innan jag stupar i säng!

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s