Våra sponsorer


Vi är stolta över att här kunna presentera våra sponsorer för äventyret ”Miklagård till Stadsgård”.

logo_med_skugga_liten_MEDSLOGAN_png32 Kristina lärde känna Christer & Lena på Scoreline via gemensamma vänner och har arbetat som coach för dem. De planerar ett utökad samarbete inför framtiden.Vi är förstås väldigt glada att de vill samarbeta med oss i vårt projekt ”Miklagård til Stadsgård”.
MTEK_LogoSvart Final_No AB copy Kristina lärde känna Mattias Andersson, grundaren avMTEK Consulting, 2005. De arbetade tillsammans i ett stort projekt som gick ut på att införa spårbarhet på komponentnivå.Vi är glada att MTEK Consulting vill samarbeta och sponsra oss i vårt äventyr.
Logo Astrid som förutom kajakuthyrningen också är en mycket glad och kunnig sjuksköterska tog hand om oss löpare under ultraloppet Jättelångt som jag sprang 2012. Kajak och Uteliv som ligger i Roslagens skärgård är ett perfekt ställe att utgå från då man vill paddla i skärgården.Astrid gett mig & Kristina det största förtroende en kajakuthyrare kan ge, och det är vi enormt tacksamma för!
precio-logo Precio är konsultföretaget som jag har jobbat på sen den 1 mars 2005. Precio är ett av Sveriges bästa IT-specialistföretag baserat på Microsoft teknologi. Det ska vi givetvis tycka, men frågar du våra kunder får du höra samma sak. Precio är spanska och betyder pris, värde, anseende, aktning. Det är också en lek med ordet precisionJag trivs väldigt bra och när de ville vara med och sponsra vårt äventyr så blev vi förstås väldigt glada.
X-Kross orange vit Vi blev kontaktade av Johan på X-Kross med frågan om vi inte ville prova deras sportglasögon X-Kross under vårt äventyr. Det ville vi gärna!

X-Kross suveräna glasögon är kända bland ultralöpare för att de framhäver kontraster, att de aldrig immar igen och att de sörjer för god genomluftning. Dessutom finns det glas som passar för paddling! När det är dags att hoppa i kajakerna så byter vi till polariserande glas och tada! Så klarar vi oss även på havet!

Vi är förstås väldigt glada att de vill samarbeta med oss i vårt projekt ”Miklagård til Stadsgård”.

Annons

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s