OM MIG


Älskar utmaningar och att hela tiden testa mina gränser vilka går att flytta framåt hela tiden. Den passionen har fört mig till en massa roliga äventyr. Jag har sprungit 326 mil, från Istanbul till Finland och därefter paddlat över Ålands hav till Stockholm. Jag har paddlat från Stockholm till Göteborg… i februari, via Göta Kanal som var avstängd.

Jag har sprungit ett antal 100-mileslopp och har nu på senare tid börjat träna för att klara tuffare bergsultror.

Jag kommer ursprungligen från Enköping där jag bodde fram till 95. Flyttade då till Stockholm för att börja studera på KTH där jag läste till civilingenjör inom datateknik. Idag jobbar jag med systemutveckling och trivs bra med det.

Har sportat och tränat en del tidigare i och med styrketräning, klättring, ridning och tidigt i mitt liv också gokart. Konditionsträning kunde jag fram till 2007, då jag hittade löpningen, knappt stava till. Nu har övriga intressen fått stå tillbaka till förmån för löpningen.

Jag sprang den 1 april 2007 min första mil, på hösten samma år sprang jag mitt första halvmarathon och 2009 mitt första marathon. Långdistanslöpningen har sedan fångat mig och nu springer jag allt längre. Min första Ultra var TEC, 50 miles.

Om du vill kontakta mig på annat sätt än att kommentera i bloggen så maila mig på carinaboren@gmail.com. Om du vill läsa mer om vem jag är så har jag skrivit ett långt inlägg för länge sen här

Annons

3 tankar om “OM MIG

 1. Hej Carina!
  Sitter och läser din blogg samtidigt som jag ammar 🙂 Blev riktigt taggad att börja springa efter att ha läst om dina äventyr. Ska börja träna lite smått nästa vecka på SATS på BabySats.

  Lycka till på Stockholm Marathon nästa helg!

  Mvh

  Malin (TSM)

  Gilla

  • Hej Malin!!
   Först, stort grattis till bebisen! Hoppas allt är bra och att ni har tid att njuta av all ledig tid tillsammans!

   Vad roligt att du läser min blogg och blir inspirerad!! Hoppas att vi ses snart framöver, du kanske kommer ner på SM!!

   Tusen tack för lyckönskningar, jag ser fram mot maran jättemycket, hoppas på att persa!!
   Kram

   Gilla

 2. Hei Carina, Det var kjempetrivelig å møte på dere her i Litauen i dag. Beundrer dere stort for turen dere har lagt ut på og som snart er ved veis ende. Så dere løpende på A6 noen kilometer nord for tavernaen som vi møttes ved når jeg kom kjørende tilbake med hestene. Ønsker deg og Kristina en fin tur videre og skal forsøke å stå på Stadsgården den 13. juli og heie dere inn til Sverige. Godt tur og ha det godt begge to. Hilsen fra Vidar

  Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s