Miklagård till Stadsgård


Vårt äventyr, som vi gärna ser som ett projekt, heter Miklagård till Stadsgård. Efter ett helt års planerande så är det nu äntligen dags för oss att ge oss iväg på vårt äventyr.

Jag och Kristina då vi gjorde en provlöpning från Norrköping och hem mot Stockholm

Tillsammans med min vän Kristina flyger jag den 28 mars ner till Istanbul. Vi flyger ned med rätt lätt packning och en baby jogger. Denna baby jogger kommer vi sen att skjuta framför oss i 300 mil. Då har vi sprungit från Istanbul i Turkiet till Åbo i Finland. Vi startar från Asien-sidan i Istanbul och tar oss ut mot Svarta havet. Vi kommer sen följa Svarta havet genom Bulgarien, upp i Rumänien fram till Constansa. Där vänder vi in mot landet nordöst om Karpaterna, genom Ukraina, Polen, Litauen  Lettland och Estland tills vi når Tallinn. Från Tallinn tar vi färjan över till Helsingfors, varifrån vi sen springer till Åbo.

I Åbo väntar två kajaker på oss, vi kommer att paddla genom Åbos skärgård, Ålands skärgård för att korsa Ålands hav. Till sist har vi paddlat 35 mil och kommer att sluta med att slussa oss i Stockholms sluss för att till sist ta oss till slutdestinationen Stadshuset i Stockholm. Här kan du läsa mer.

Annons

En tanke på “Miklagård till Stadsgård

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s