Plättlätt långpass


Dagen efter gårdagens pers så var jag rätt säker på att mina ben skulle vara tunga och att det skulle kännas väldigt jobbigt att springa. Men icke!

Så var det det där med lyckade bilder igen, haha.

Så var det det där med lyckade bilder igen, haha. Knäppte viss mitt i ett fniss…

Marie kom hit vid ett för att vi skulle hinna med ett långpass innan handbollsfinalen som skulle starta klockan fyra. Min första tanke var att jag skulle vilja ha ett riktigt långt pass fast jag bestämde mig för att kroppen helt och hållet skulle få styra det där. Vi joggade iväg och det kändes allt annat än tungt! Benen var lätta och pigga och pulsen riktigt låg. Jag hade klockan inställd så att jag varken såg puls eller tempo, just för att låta dagsformen avgöra såna saker. Det var fantastiskt härligt väder!! Ja, förutom att det kom en rätt rejäl regnskur mitt i passet, men det gjorde inte så mycket, man blir ju inte mer än blöt liksom! Vi pladdrade på och kilometrarna bara flög iväg.

Det kändes aningen tungt vid 14 så jag tänkte då att jag skulle springa närmsta vägen hem, men efter broöppningen som var strax efter så hittade jag flytet igen så jag tog en lite längre runda. Det var tur för då träffade jag på Staffan med hans supersöta dotter och fick en liten pratstund, sånt man gör på långpass du vet, socialiserar :-).

Till sist fick jag ihop 20 softa kilometrar och det var bara sista kilometern som var lite tung, stigningen från 10-50 känns oavsett om man är pigg eller ej.

Sträcka: 20km Tempo: 6.21 Puls: 139 i snitt (75% av max)

Dagens pass i bild :-)

Dagens pass i bild, med förklaringar varför pulsen dippar då och då…  🙂

Annons

6 tankar om “Plättlätt långpass

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s