180g racer…


Japp, det är vad jag har inhandlat idag. Köpte ju ett par racers dagen innan marathon, ett par Asics Tarther, ett par superlätta och supersköna dojjor som skulle bli mina nya snabba. Har nu sprungit med dem några gånger, senast igår kväll då vi sprang intervaller på Årstabron och trivs inte alls med dom.

Jag tycker de bromsar steget mer än de driver framåt och jag får ett klumpigt och märkligt steg i dem, känns inte alls bra så jag ska försöka göra mig av med dem. Har ju hört så mycket gott om dem så det borde finnas någon därute som vill köpa dem.

Så, idag cyklade jag förbi Runners Store för att köpa, vad jag trodde, ett par Saucony Fastwitch. Jag provade dessa när jag köpte mina Adidas Tempo, och tyckte de var grymt sköna men vågade inte riktigt chansa på ett märke jag inte provat tidigare på maran utan att hinna testa tillräckligt.

imageNu när jag var där och provade de som jag trodde jag skulle köpa, de snygga blå Saucony, så kändes de inte riktigt som ett par racer, de var mer lika mina älskade Tempo. Då plockades det fram ett par riktigt coola knalloranga Adidas Adizero Adios, jag tog på mig dem, sprang några meter på löpbandet och jag var helt såld.

Så nu har jag på kort tid införskaffat mig ett tredje par Adidas, jag bara älskar allihop!! Adidas är verkligen de skor som funkar på mina fötter och nu ser jag fram mot att få köra intervaller i mina giftiga, oranga, 180g’s racers imorgon kväll!

Jäklar vad det ska bli åka av Ler§§

Annons

14 tankar om “180g racer…

 1. Kul! Jag kor oxo adidas efter att puma andrat hela sitt sortiment pa traningsskor. Det ska vara karlek vid forsta steget, da blir det bast:)

  Gilla

  • Ja, och nu har jag sprungit i dom också och de är helt underbara!! Jag gillar verkligen Adidas, förut var det Asics för hela slanten men har nu ”hittat hem” 🙂

   Gilla

 2. Hej! Jag har både Tarther och Adios och tycker de är ganska lika faktiskt fast jag upplever Tarther som lite mera dämpad trots att den väger mindre än vad Adios gör. Sedan spelar det nog in att mina Adios är aningen trånga och när jag sprang 15km i dem så var inte tånaglarna så glada på mig…Båda Asics och Adidas funkar riktigt bra på mina fötter, Tarther är min favorit men visst är Adios också en riktigt trevlig (och snygg!) sko! Hoppas du kommer trivas i dem!

  Gilla

  • Hej! Vi är bra olika :). Jag sprang i Adiosen ikväll och jag tyckte det var milsvid skillnad! Just det att jag liksom fastnade i stegen med Tarther, de hämmade mig som fasiken!! I de här Adiosen så flög jag fram idag :)!! Jag stortrivdes i dem!

   Gilla

  • Aha men vad synd! Det går inte att fixa på något vis med inlägg eller så? Jag springer nästan bara i Adidas nu och trivs förträffligt i dem :)! Puma har jag aldrig provat faktiskt.

   Gilla

 3. Jag älskar mina adios! Det är de skönaste skorna jag sprungit i! Skulle vilja ha dem alla pass men vågar inte riktigt! Sprang en halvmara i dem förra helgen och det funkade alldeles ypperligt!

  Gilla

  • Jag är nog benägen att hålla med. Adiosen var hur underbara som helst, har i och för sig bara sprungit i dem en gång ännu :). Jag gillar även mina Tempo hur mycket som helst, föresten alla Adidas som jag har är bra!!

   Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s