Packade träningsväskan!


Jag har tränat idag, på riktigt!! Första gången på fem veckor och det var en sjukt tillfredsställande känsla att få svettas lite, för det var verkligen lite. Men det gör inget, bara att nu ha en plan att gå efter är så skönt. Just nu känns det inte som att det gör så mycket om det tar lite tid att bli hel igen, det viktigaste just nu är att det blir rätt!

Fick tips från coach Andreas om en bra sjukgymnast, Britta Kockum, ute på Bosön och för en gångs skull så hade jag tur. Hon hade fått ett återbud så redan igår klockan 15 fick jag komma dit.

Hon började med att ställa massor med frågor om både den skada jag nu har och min tidigare skadehistoria. Därefter kollade hon hur mycket rörelse jag har i benet och höger ben är klart sämre. Sen undersökte hon mitt ben och där blev jag helt på det klara med att jag forfarande har extremt mycket smärta mitt på smalbenet. Hon behövde inte trycka mycket förrän det gjorde sjukt ont. Hon mätte även benen och höger ben är mer än 3 cm större än det vänstra och svullnaden har långt ifrån gått tillbaka ännu.

Enligt henne så har jag nog en 2-3 månader till med löpförbud, mitt ben mår definitivt inte bra ännu! MEN jag får träna! Hon gav mig tre övningar som jag ska köra tillsammans med korta cykelpass som en liten cirkelträning. Idag körde jag första passet på gymmet och körde cirkeln, tre gånger av; 5 min cykel, 15 benböj med pilatesboll bakom ryggen, 15 tåhäv och 15 höftlyft.  Happy!!!

Dessutom kommer jag troligen att få köra vattenlöpning. Jag har fått en tid ute på Bosön imorgon torsdag hos en tjej för att gå igenom vad jag kan göra och hur jag ska göra. Nu ser jag framåt, jag har en plan och jag kommer att bygga mig stark igen!

 

 

Annons

En tanke på “Packade träningsväskan!

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s