Nästan vilodag – och så lite logistik!


img_2588

Passerade stadshuset på vägen hem på tisdagskvällen och jag får alltid såna minnen från Kristinas och mina äventyr!

Idag har det nästan känts som att jag haft vilodag fast att jag inte har haft det. Dagens pass bestod bara av en kortare lugn distans på 45 minuter som jag brände av redan innan frukost. Det var en fantastisk morgon att vara ute och jogga på och jag tog det verkligen lugnt och njöt av att vara ute i den rätt friska morgonluften. Det kändes nästan som att det var lite höst i luften. Sen efter det har jag kunnat koppla av helt, jobbat under dagen men åkte sen raka vägen hem, faktiskt riktigt skönt :). Jag passade också på att ta med mig alla grejor som jag har lyckats släpa med mig till jobbet.

För det är ju så att tränar man dubbla pass, dvs antingen kör styrketräning eller joggar till jobbet på morgonen och sedan avslutar dagen med att jogga hem, ja då har man till sist ett litet berg av prylar på jobbet. Så här såg det ut:

Fredag morgon körde jag styrketräning med PT och hade då med mig duschgrejor och kläder att jogga hem i allt buret i en 18 liters ryggsäck. Kvar på jobbet blev skorna jag hade tränat styrka i, en större vattenflaska och den stora ryggsäcken. I den hade jag nämligen en mindre ryggsäck som jag packade i det som jag ville ha med mig hem på fredagskvällen. Till exempel så vill jag inte lämna svettiga kläder på jobbet över helgen.

Måndag morgon joggade jag till jobbet och i ryggsäcken hade jag duschgrejor och kläder att ha på mig på jobbet, valde ”små” och lättpackade kläder som en klänning och strumpbyxor. Efter jobbet så joggade jag till ett gym för att där ta en snabb dusch innan jag mötte upp lite kompisar då vi skulle ut och äta på kvällen. Kvar på jobbet blev lite duschgrejor.

Tisdag morgon var det styrketräning, med mig hade jag en liten ryggsäck med kläder för gymmet, duschgrejor och kläder att jogga hem i och en extra påse med skor att gymma i. Kvar på jobbet då jag joggade hem blev lite duschgrejor, skor från gymmet från i fredags och skor plus träningskläder från morgonens gymträning.

Nu på morgonen körde jag som sagt en joggtur innan frukost åkte helt ”civilt” till jobbet utan en massa kassar, ryggor och påsar och så fick jag med mig allt som hade blivit kvar på jobbet hem igen. Som sagt, det är lite logistik och flyttande på grejor hela tiden! 🙂 Men det funkar!

Imorgon är det åter igen dubbla pass styrka på morgonen och jogg hem. Får se vad jag lämnar kvar på jobbet då :).

För att se vad jag har tränat så kan du kika i högerkolumnen här på sidan där –>

Annons

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s