Träning(s) (from heaven) värk (from hell)


Det är nog så jag kan sammanfatta min träning den här helgen.

Värk från hell… ja det kan man lugnt säga. I lördagskväll var min högra arm nästan obrukbar av träningsvärk från passet i fredags! Alltså, jag kan inte ha mycket till muskler med tanke på den effekt som styrkan ger mig i form av den här träningsvärken. Jag kunde inte böja högerarmen alls och för att sova på lördagskvällen så krävdes det en Ipren! Idag är det som tur är mycket bättre och kroppen är definitivt redo för ett nytt styrkepass på tisdag morgon :).

Vilken fantastisk höst vi har!! Jag vet, det skulle kunna bero på väldigt dåliga saker men jag kan ändå inte låta bli att njuta av den. Det är perfekt löptemperatur och att solen skiner höjer verkligen njutningen av att vara ute.

Lördag

img_2580

Långpasset i lördags som skulle vara i tre timmar blev något längre då jag trodde att jag skulle kunna hålla ett något högra tempo, men det kunde jag inte. Det tog sin tid att ta sig runt den runda jag körde, men det gjorde verkligen inget! Jag följde en runda som jag har sprungit vid ett flertal tidigare tillfällen och den är bara så himla fin! Lagom kuperad, massor med fina grusvägar, någon kortare sträcka på cykelväg och asfaltsväg men det är lite svårt att undvika helt då man bor där man bor. Det blev en bra runda helt enkelt!

Passet: 29.31km, 7.15 tempo, 450 höjdmeter, 142 i snittpuls. 

Söndag

Hammarbybacken, den kära gamla knölen. Fick sällskap första timmen av Clara vilket jag uppskattade massor! Tiden går alltid lite snabbare när man har någon att prata bort en stund med, vi pratade så mycket i nedförslöpningen så jag fick håll, haha. Det är det inte så ofta jag får nu för tiden! Sista timmen körde jag dock själv men då var det liksom nedräkning så även den gick hyfsat snabbt. Det var oerhört varmt att trava upp och nerför backen idag och tungt och rätt jobbigt! Jag fick ändå ihop 10 backar den här gången, 1 mer en förra helgen på samma tid så något bra gjorde jag! Svårt att säga om jag blir bättre då jag alltid är ganska sliten då jag kör i backen men det måste bara ge någon form av effekt att trava där upp och springa ner. Jag måste helt enkelt tro på det!

Passet: 11,76km, 10.37 tempo, 760 höjdmeter, 142 i snittpuls

img_2571

 

Annons

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s