Bra torsdag!


img_2495Idag var det en riktigt bra träningsdag. Vaknade i morse med den så välbekanta träningsvärken, den man får ungefär två dagar efter ett tungt pass på gymmet. Vad passar väl då bättre än att ge sig av till gymmet för ytterligare ett hårt pass med PT. Normalt tränar jag styrka tisdagar och fredagar men den här veckan var vi tvungna att ändra på det. Två dagar mellan tycker jag är ganska bra då jag känner att jag återhämtat mig och är redo för en ny omgång. Men idag blev det att gå dit med tydlig känsla kvar i kroppen från föregående pass. Det var en fantastisk morgon! Ljumt som en sommardag och med en fantastisk himmel i alla dess färger. I tisdags var det benmosardag och en dag med ganska högt tempo och många repetitioner idag var det istället tunga lyft som min PT bjöd på. Ökade på 5kg på benböjen mot tidigare pass och tyckte ändå att det var rätt genomförbart. Det känns att jag börjar bli starkare, att gympassen ger resultat! Efter ännu ett bra pass så hann jag med att ställa mig på löpbandet och köra en kilometer klättring med 200 höjdmeter innan jag stressade till jobbet. Det är hyfsat tungt att köra klättringen direkt efter benpassen men jag tror ändå att det ger en del. Jag kör med 20% lutning, vilket är maxlutning på bandet och i 12-minuters tempo.

Telepati! Jag lovar både jag och Kristina har mängde med andra tröjor men ändå... haha

Telepati! Jag lovar både jag och Kristina har mängder med andra tröjor men ändå… 🙂

Idag var det en dubbelpassdag vilket innebar distanslöpning på kvällen. Enligt schemat skulle jag köra tempo men då jag fick sällskap på löpningen hem och vi ville prata så blev det vanlig distans. En så skön kvällsrunda!! Kristina kom och mötte upp mig vid mitt jobb och så sprang vi, tjattrandes, hem till mig. Vi har alltid mycket att prata om då vi ses så tiden bara flög fram och vi med den! Även fast vi sprang och pratade hela tiden så hade vi faktiskt ett riktigt bra tempo, ökade farten under hela passet! Och trots att vi pratade hela tiden och hade ett bra tempo så kändes det bra, det var med ganska lätta steg som jag trippade hemåt idag. Skön känsla!!! Hoppas att den håller i sig för imorgon tänkte jag att jag skulle köra det tempopass som jag inte körde idag. Då blir det 70 minuter distans med 30 minuter tempo. Jag hoppas att jag i alla fall ska kunna ligga på runt 6-minuters tempo under den snabba delen!

Bra: Ännu ett bra pass på gymmet, ännu en härlig sensommardag, mycket trevligt sällskap på distansen hem
Dåligt: Inget!
Passen: Bra styrka på gymmet med tunga vikter -> ROLIGT. Bra fart på distansen, slutade på runt 6.30 tempo i snitt. Startade blygsamt på 7-tempo och smög oss ner mot 6-tempo mot slutet av passet. 11km

Annons

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s