Ibland får man bara bita ihop


IMG_2459

Alla pass är verkligen inte lätta. Idag var det ett sådant pass, ett riktigt tungt elände! Gav mig iväg ut och efter typ fyra minuter insåg jag att det skulle börja ösregna och jag var rätt dåligt rustad för sånt väder så jag vände tillbaka hem igen. Innan jag hann hem så öppnades sig himlen och jag valde att stanna kvar hemma till dess att åskskuren gått över vilket den gjorde ganska snart. Tre timmars långpass var dagens uppgift och jag var inte alls laddad för att springa. Det är vid de tillfällena som man bara får stänga av tankarna och bara utföra så det gjorde jag. Det var tungt i stort sett hela passet idag och på slutet började kroppen att protestera, jag hade ont i vristerna, i höger vad, i vänster fot, den som jag stukade i torsdags och det spelade ingen roll om jag tog i eller inte. Jag fick inte upp något tempo över huvud taget. Jag slet mig igenom passet, gjorde ett par toastopp på Fitness24Seven vid Skanstull och vid Hornstull och efter ett par timmars löpning så hade jag inte mycket kvar i kroppen. Tog en sista krok hemmavid för att få någon form av längd på passet som till sist slutade på 2 timmar och 40 minuter.

IMG_2464

Jag skulle nästan kunna kalla det lite av ett skitpass!! Även imorgon är det tre timmars löpning och jag hoppas verkligen att känslan är bättre då!

Bra: Att jag kom ut över huvud taget, det var en vacker kväll och solen letade sig fram efter regnet.
Dåligt: Känslan fanns inte där, inget flyt i löpningen, en kropp som protesterade genom att göra ont.
Passet: 22.3 km på 2:40 vilket ger 7.12 tempo vilket är alldeles för dåligt för plattlöpning

IMG_2467

Annons

6 tankar om “Ibland får man bara bita ihop

 1. Ärligt och härligt berättat! Känner igen mig.

  PS
  Har anammat din ”träningsmetod” med att stå på ett ben vid tandborstning och igår försökte jag kuta upp non stop för Hammarbybacken med baby joggern, det gick naturligtvis inte. Har knappt varit där men vilket fint träningsområde det är runt denna backe.

  Gillad av 1 person

  • Ja men visst är det så! Fast jag tänker att även de här tunga passen ger någon form av effekt. Framför allt är det bra för huvudet att inte ge upp utan att köra när det är tungt också.

   Hammarbybacken är grym!!! Jag hänger där ett par dagar i veckan!

   Gilla

 2. Nä, det finns inga ”skitpass”, som någon sa. Förresten, klarar du att springa uppför någon av nerfarterna i backen utan att stanna?

  Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s