Bellmanstafetten


IMG_2153Tja, inte någon tävling som jag direkt satsat på eller fokuserat på. Bara en skoj grej med jobbet. I år fick vi ihop tre lag och vi hade även hyrt ett tält på platsen ute vid Stora Skuggan. Idag visade det sig vara ett lyckokast med tältet då det kom en rejäl regnskur under kvällen.

Jag sprang som nummer två i mitt lag. Perfekt tycker jag, slipper starten och den hets som är där och kan istället springa i mitt eget tempo, göra mitt eget lopp. Bestämde mig redan innan att jag INTE skulle springa fort, inte ens försöka att springa fort. Kände mig oerhört sliten och trött och inte alls speciellt taggad att springa. Men men, så fort man får ett startnummer på bröstet och alla runt en springer mycket fortare oavsett vilket tempo man själv håller, ja då är det svårt att inte öka lite.

Supernöjd med loppet av en mängd olika anledningar:

  • Jag gick inte en enda gång, det har inte hänt förut, jag har tyckt att backarna varit jättetuffa, nu kändes dom men jag hade inga som helst problem att tassa uppför.
  • Jag var väldigt sliten men kunde ändå hålla ett bra tempo och springa på.
  • Sista kilometern var den snabbaste!
  • Snittade 5.32 trots att jag inte har farttränat på flera månader.

Det jag misslyckades totalt med var färgmatchningen… ja ni ser själva!! Blå skor med gula strumpor, tights med lila detaljer, orange tröja och långärmad tröja under med röda detaljer.

Annons

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s