Stark som tusan idag!


Back-to-back pass stod på schemat den här helgen. 25km som jag sprang igår, med ett antal backar inlagda, vilket var superroligt!! Idag var det också 25km men inga krav på vare sig backar eller tempo. Jag velade hela morgonen om vilken runda jag skulle köra. Ett alternativ är ju att köra runt Södermalm och Kungsholmen vilket blir ungefär den sträckan. En annan tanke var att köra terräng. Till slut så bara drog jag iväg ut och bestämde mig vartefter. Det blev en superfin runda söder om stan. Det trista var att när jag började mig närma mig hemåt så hade jag fortfarande 5 km kvar så det blev lite zick-zack-löpning för att få ihop sträckan.

Känslan idag var grym!! Jag hade inga som helst krav på något utan skulle bara köra mina 25km. Jag brydde mig inte ett skvatt om klockan och då jag kom till en backe så joggade jag upp. Jag hade i och för sig trötta ben men min kropp kändes som en maskin idag, den bara segade på. Kan inte komma ihåg att jag någonsin känt mig så stark trots trötta ben. En fantastisk känsla!

Den här veckan har jag sprungit lite över åtta mil och jag kan inte säga att det känns så. Åtta mil är rätt mycket och jag borde känna mig trött och sliten men det gör jag inte. Jag känner mig bara supertaggad på att köra på nästa vecka också.

I have flow!!!

Imorgon är det den första februari och en ny utmaning börjar. Den går ut på att man ska springa en kilometer för vilket datum i månaden det är. Dvs den 1:a ska man springa en kilometer, den 2:a, 2 km och så vidare. ”Spring tills du stupar” heter utmaningen. Och stupar gör man då man missar en dag. Första veckan kommer nog gå bra sen kommer det bli lite tuffare….

3 tankar om “Stark som tusan idag!

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s