En massa modd


Idag var det riktigt tungt att springa. Moddigt som tusen och så rätt trötta ben från start. En bra kombo om man verkligen vill ta slut under passet. Jag kan ju säga så mycket som att jag uppfyllde det kriteriet. 

IMG_0742

Tycker att den här anrättningen påminner lite om en badstrand med parasoller. Undrar hur trädgårdsarkitekten tänkte då han planterade de här träden.

Sprang en fin runda söder om där jag bor, sprang in en runda på Skogskyrkogården där det faktiskt var riktigt bra plogat. Och tänker jag efter så vet jag ju faktiskt om det då jag tidigare har sprungit ett och annat intervallpass där just tack vara det. Det brukar vara både väl plogat och väl sandat. Antar att de inte vill att folk ramlar och faller av pinn där inne…

IMG_0748

Slirigt och moddigt under större delen av rundan idag.

Hade jag förstått hur tufft underlaget var under resten av rundan så skulle jag ha stannat där inne på kyrkogården och kört rundbana. Jag kände mig sliten under passet och så hade jag rätt mycket känning i mitt högerknä, det som jag smashade in i en berghäll under ett fall för några veckor sedan. Om det inte ger med sig så får jag nog faktiskt ta och kolla upp det. Ibland så får jag nästan känslan av att det är samma problem som jag hade innan jag fick bekräftat att jag hade en minisken-skada i mitt vänstra ben. Det som jag opererade hösten 2012. Jag ska ha lite koll på det.

2 tankar om “En massa modd

  1. Ledsen, men jag tycker inte du ska springa inne på en begravningsplats. Det är numera visserligen tillåtet men ändå olämpligt. Och absolut inte någon intervallträning där. Jag kollade för två år sedan upp regelverket eftersom Ingmarie Nilsson vintertid brukade springa just på Skogskyrkogården. Du kan läsa mera om reglerna och om Kyrkogårdsförvaltningens syn på saken i ett blogginlägg från den 16 nov 2014

    http://www.suneson.se/?si=15&alla=

    Tråkigt med knät men allt brukar lösa sig. En undersökning är väl aldrig fel.
    Keep on running!

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s