Fullt fokus framåt 


Fortsätter att ta tag i punkt efter punkt i min åtgärdsplan. Idag stod det klättring på löpband på schemat. Planen var att köra 500 höjdmeter. Att ta det hyfsat lugnt för att få någon form av utgångsvärde. När jag väl har det så kan jag börja jobba utifrån det; längre, mer höjdmeter, snabbare och mer lutning är de parametrar som jag kan börja jobba med. 

På väg uppför. Det tog sin tid att klättra de 500 metrarna. Dryga 35 minuter. Jag körde på maxlutning vilket på de löpbanden som finns på gymmet innebär 15% lutning. Nu får jag fundera på vilken parameter som jag ska börja jobba med. Lutningen får jag klara mig med tills vidare. Det är den maxlutning som finns. Känns som att kanske börja med att få upp höjden till runt 1000 meter sen kanske börja jobba på snabbheten. 

Det som förvånade mig mycket var att jag inte upplevde det som ”skitjobbigt”. Tog det kanske lite väl lugnt… Det får jag åtgärda till nästa klättringspass. 

Parallellt med att klättra på maxlutning så kommer jag också att köra löpbandspass med löpning. Tänkte köra ett sånt pass imorgon för att få ett utgångsläge även där. 

  

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s