Börjat jobba på planen


En del av min plan för nästa år är att springa mycket mer trail. Den punkten har jag börjat beta av, inte så att jag har ”checkat” av och nu tycker att det är klart, men jag har sprungit både lördag och söndag på stigar i Nackareservatet och runt Hällas.

IMG_0492Det känns riktigt riktigt roligt och jag tycker jag märker en liten skillnad om jag jämför början av passet igår och slutet av passet idag. Ingen jättestor skillnad på så vis att jag är så mycket snabbare, men jag känner att jag är mer avslappnad och det är ett stort steg framåt.

Igår blev det runt 7 km på stigar och jag hade ingen större aning om var jag var. Jag valde nya stigar vartefter, valde en ny stig om jag såg någon finare annars fortsatte jag på den inslagna.

Idag sprang jag med en kompis och hon hade superkoll på alla stigar så idag blev det en superfin runda på väldigt varierade stigar. Det var allt från fina stigar utan en enda sten, till stigar med både stenar och rötter till berghällar med och utan is. Hällas och Nackareservatet är rena guldgruvan! Det blev drygt 17 km trail.

IMG_0502Därefter så hade jag lite bråttom, dra på mig en tomtedräkt och ta mig till Tantolunden där jag skulle vara med på SantaRun. En litet välgörenhetslopp, det var drygt 1000 tomtar med där som sprang en drygt två kilometer lång runda. Träffade Kristina då hon var där för att prata lite innan loppet. Efter bjöds det på lussebulle, sjukt gott då jag var sjukt hungrig!

Dessutom så har jag bokat in ett träningsläger i maj, i samma område som loppet går, Costa  Blanca. Jag kommer dessutom att åka ner en vecka innan loppet, så två veckors bergslöpning väntar mig i början av maj! Hur grymt är inte det!!!

Annons

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s