Kämpar på med styrkan…


Nu har jag kört styrka med Joakim ute på Actic i Kista i exakt 37 dagar. 37 dagar då jag har kört minst två pass i veckan och det har verkligen gett resultat!

Idag hade nog Jocke vaknat på en bra sida. Efter några varv löpning i gympasalen så var det bara att gå ner på knä och göra ett armhävningstest för att se om jag utvecklats på den här tiden. Och det hade jag!!! Från 11 till 22 armhävningar på 37 dagar, tror det är en rätt okej utveckling. Tog mig med det faktiskt in på topplistan för armhävningar damer :).

Medan jag kutade runt och värmde upp i salen fyllde Joakim två bildäck fulla med vikter och som belöning på det bra armhävningsresultatet så fick jag äran att dra dessa två däck med 50kg runt runt i salen. Vid varje varvning tog han bort 5kg, men i takt med att det blev lättare så blev jag allt tröttare. Mjölksyran bara rusade runt i benen. Riktigt bra träning inför vårt äventyr insåg jag då vi bogserade kajakerna i den tunga blötsnön över isarna i helgen.

P1000152Ett annat tecken på att det börjar hända saker är att jag har börjat öka i vikt för första gången sedan vi kom hem i somras. Hekto efter hekto med muskler samlar jag på mig och jag kommer att behöva vartenda ett från om med nästa lördag!

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s