Ett bra byte!


Jag bestämde mig för att börja köra styrka ordentligt för tre veckor sedan. Insåg att jag måste bli så stark som jag bara kan inför nästa äventyr. Har ingen lust att gå sönder efter tre veckor som jag gjorde förra gången, utan nu när jag har möjlighet, så vill jag ge mig de bästa förutsättningar som jag bara kan! 

bild

Tycker mig skymta en liten muskel där 🙂

För att göra det så har jag tagit hjälp av Joakim ute på Actic Kista och han kör stenhårt med mig. Jag har kört med honom två gånger i veckan och så har jag kört själv minst en gång ytterligare och nu har det visat sig verkligen ge resultat! Passen med honom är varierande och roliga, han hittar varje gång på nya saker och variationen är oändlig!

Idag körde han först slut på hela min kropp med längdhopp, upphopp, boxhopp och andra hopp, dips, armhävningar med boxning, ryggresningar, dynamisk planka, klättring på vägg mm mm. När jag var komplett slut i hela kroppen, då var det dags för att dra däcken, tio varv runt gympasalen med tunga däck. Och inte gå utan jag skulle springa. Efter bara några få varv så har jag sjuk mjölksyra! Efter de här passen med honom så är varje muskel tömd på all energi och jag släpar mig från passen. Men det är ju det som är grejen och anledningen till att jag är så nöjd! Jag VILL ju ta slut, pumpa ur varendaste gnutta ur varje muskel. Känna att jag inte hade kunnat göra något mer än jag gjorde, det vill säga ge allt!

Efter passet idag så kollade vi mina värden. Det visade sig att jag hade tappat ett kilo fett men gått upp ett kilo muskler! På tre veckor!! Nu är det ganska precis tre veckor kvar tills vi drar. Får se om jag kan fortsätta trenden!

8 tankar om “Ett bra byte!

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s