Konstiga saker händer…


I lördags hände det återigen konstiga saker ute i Kopparmora. Två brudar i, som man kan tycka, malplacerade kläder, en assistent och en fotograf rörde sig nere bland bryggor och båtar. 

Det pågick fotografering för att ta fram bra foton inför lanseringen av nästa äventyr. Vi har kommit fram till ett namn på äventyret och det kommer att lanseras tillsammans med lite roliga foton inom kort. Det här känns roligt och klart annorlunda, modell var inte en roll som jag trodde att jag skulle få någon gång men oj vad roligt det var!!

Photo 2014-01-18 10 07 17

Vi fortsätter att få till samarbeten med sponsorer och andra företag/människor som är helt fantastiska och ska hjälpa oss med att ro det här i land. Det är mycket nu och det händer saker varje dag.

dradäckTräningen rullar också på, löpningen blir fortsatt lidande men det får jag ta igen senare. Styrkan däremot kör jag hårt med, eller jag kanske ska säga att Joakim i Kista kör hårt med mig. Jag bävar för att ge mig ut dit och träna och varje gång jag kommer ut så är det så jäkla roligt, OCH jobbigt, och efteråt känner jag mig så nöjd. I fredags var det tuffare än vanligt, släpa däck runt runt i en sal, springa med 10kg vikter fram och tillbaka i samma sal och köra stakmaskin tills jag snudd på föll ihop. När jag går därifrån finns det inte mycket kvar i kroppen utom den där nöjda glada känslan!

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s