Hos vänner


Det spelar ingen roll att det ösregnar och blåser 12 m/s då man paddlar mot vänner

Redan innan vi satte oss i kajakerna var vi blöta. Frukosten intogs stående i skydd för regnet under ett träd. Tältet packades ner blött och innan jag satt i kajaken så hade regnet letat sig in under regnkläderna. Kajakerna låg på nordsidan av ön och vinden var nordlig men vi kom i dem utan att kantra.

Skönt med lite variation i vädret. Regn och blåst funkar också väldigt bra :)!

Skönt med lite variation i vädret. Regn och blåst funkar också väldigt bra :)!

Blåsten som som tur var var nordlig hjälpte oss söderut. Vi behövde knappt paddla för att ta oss framåt och då vi paddlade tog vi oss framåt i bra fart. Vi paddlade ut ut Blidö sund och mot Klintsundet. Idag var det lätt att paddla och att det regnade och blåste störde inte så mycket för idag skulle vi till vänner som hade bjudit in oss. Vi visste att vi skulle få torka saker och komma in under tak, då kändes allt så lätt.

Vi hann före Ellinor och Per och efter att ha fått en bra beskrivning så hittade vi sommarstället och nyckeln och kunde ta oss in och börja torka våra kläder. Vi var så glada att bli hembjudna på det här sättet, härligt med vänner!

Foto från vattentornet. Ellinor, Kristina, Per och jag.

Foto från vattentornet. Ellinor, Kristina, Per och jag.

Huset är ett stort hus från slutet av 1800-talet som de håller på att renovera. Det ligger precis vid vattnet och har en härlig naturtomt med klippor, träd och blommor i en härlig mix. Det finns även ett vattentorn på en höjd som också snart är klart varifrån de kommer ha en vidunderlig utsikt från. Vi är glada att vara här och hade en supertrevlig kväll och vi blev bjudna på mat. Nu ska vi strax ge oss iväg mot nästa stopp, Skarpö, där vänner till Kristina bor. Det är inte långa sträckor vi paddlar, igår var det strax över två mil och idag är det runt femton kilometer. Lugna dagar in mot Stockholm med andra ord!

På lördag är det dags för vår målgång. Vi ser så mycket fram mot att träffa alla vänner. Om du inte har något för dig så kom gärna och möt oss!! Klockan tio anländer vi till Djurgårdskanalen för att paddla via Strandvägen och Slussen mot Stadshuset dit vi kommer klockan tolv. En av våra sponsorer Scoreline bjuder på bubbel, därefter blir det picnic i Rålis. Ta med dig grill, mat och kom dit vettja!!!

Hoppas vi ses!!

4 tankar om “Hos vänner

  1. Fast jag vet inte om du ser ut att trivas så där jätte bra mitt i regnstället 😉
    Men bara om man vet att man kommer in och kan torka upp så funkar ju allt.

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s