Badkruka jag? – Nä, inte längre!


Har precis ätit frukost efter att ha tagit ett morgondopp. Jag har alltid ansett mig vara en riktig badkruka men får kanske revidera det. Vi badade här vid bryggan vid norra Blidö och temperaturen visade på 13 (tretton) grader!! Och då tyckte vi ändå att det var lite varmare än gårdagens lunchbad!

Igår blåste det rätt mycket och vi låg stilla nästan hela dagen. Fram mot fyra på eftermiddagen hade det avtagit till runt 8 m/s och då var Kristina trött på att ligga still och började packa ihop. Själv tyckte jag det var rätt behagligt att ligga i lä på en skön klippa med solen i ansiktet och läsa.

Vi kom iväg någon timme senare och med vinden i ryggen tog vi oss fram i en rasande fart, jag hade nästan lite svårt att hänga med på kartan då jag hela tiden tyckte ”vi kan inte ha hunnit dit ännu!”, men det hade vi, varje gång.

De är stora de där båtarna, även på lite håll.

De är stora de där båtarna, även på lite håll.

Vi paddlade på och solen gick ner, vi såg den ena gigantiska färjan efter den andra då vi paddlade tvärs över farleden. Då solen gått ner blev det så sjukt kallt! Det var länge sen jag frös så mycket och då vi skulle hitta nattläger så hade vi lite olika åsikter om var vi kunde tälta. Kristina är mer försiktig kring var vi tältar än vad jag är, jag har inga problem att gå i land hyfsat nära bebyggelse. Speciellt inte en kväll som denna då kylan äter sig in under kvällen. Vi hittade till sist en allmän brygga med en tillhörande klippt gräsmatta där vi slog läger. Det blev himla bra!

Nu ska vi packa ihop och paddla ner genom Blidö sund. Det är nära hem nu!!

 

2 tankar om “Badkruka jag? – Nä, inte längre!

  1. Ni är så välkomna hem 🙂
    Jag har nyss badat i Bråviken men där var det betydligt varmare men blåsigt.
    Kramar

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s