Framme i Tallinn!


Vissa saker är svåra att ta in, andra saker är omöjliga att förstå!

Vi kom idag på eftermiddagen fram till Tallinn. Vi har inte gjort oss någon brådska idag, snarare tvärtom, redan efter ett par kilometer så tog vi vår första fika och på det sättet fortsatte det hela vägen. Då det tog för lång tid innan vi hittade något nytt fikaställe så stannade vi på en gräsmatta eller vid en busskur för att äta de bullar vi själva hade med oss. Vi ville nog inte riktigt komma fram, ville suga på karamellen och låta den sakta smälta i munnen.

Tallinn-skylten var nog större än allamlandsskyltar vi sett längs vägen!

Tallinn-skylten var nog större än allamlandsskyltar vi sett längs vägen!

Till sist kom vi fram till Tallinn och hittade också den gamla delen av staden men att hitta ett hotell som både hade lämpliga priser och hade ett rum för tre nätter var inte det lättaste. Det slutade med att vi fick lätta lite extra på plånboken och fick genom det ett bra hotell med trevlig personal. Här kommer vi att bo och må bra tills vi ger oss av till Helsingfors på lördag.

Att vi faktiskt har sprungit från Bosporen till Finska viken, ja, det kommer jag kanske att förstå lite senare. Just nu känns allt bara så galet och så stort. Då vi berättade det för två tjejer en reception där vi sökte boende och de fullkomligt tappade hakorna, ja kanske att sådana händelser kan få det att gå in lite mer. Eller kanske då jag sätter mig med en stor Europakarta och faktiskt följer den väg vi tagit.

Jag fyller 50 imorgon!!!

En torsdag morgon 9.23, den 13 juni föddes en liten flicka på 3500g och 50cm lång på det numera nedlagda BB i Enköping. Nu har den tösen blivit tant och det tänker jag fira imorgon.

Att jag fyller 50 imorgon är lite svårt att ta in, att jag sprungit från Istanbul till Tallinn, känns snudd på omöjligt att förstå! Kommer behöva läsa min blogg och begrunda otaliga gånger innan dess!

Känns lite knasigt att fylla 50 år!!

Känns lite knasigt att fylla 50 år!!

37 tankar om “Framme i Tallinn!

 1. Njut nu i Tallin, ni är så jäkla värda det =) Och sov nu riktigt, riktigt gott inatt. SIsta natten som ”ungdom” 😉

  Gilla

  • Tack söta!!! Jag hoppas förstås på att ålder inte har något med tant eller inte att göra. :). Känner mig inte så tantig! Ser fram mot att få krama dig på riktigt i juli!! Kram!!!

   Gilla

 2. Ja må du leva uti hundrade år, hurra hurra hurra hurra, jättestort GRATTIS på födelsedagen, och ett stort grattis till den fantastiska prestationen, jag är full av beundran….. Har följt er resa på bloggen, och även lyssnat på er i radion när ni blivit uppringda av vaken redaktionen.
  Hoppas din dag blir ett minne för livet, så när du sitter på hemmet och funderar kan säga att när jag fyllde 50, då gjorde jag nåt som jag aldrig glömmer nämligen…….
  Många Grattiskramar från en beundrare i Alingsås
  /Roger….

  Gilla

  • Massor med tack!!! Vad roligt att du har följt oss både på våra bloggar och i radion. Det tycker vi är superkul och smickrande! Det känns verkligen stort det här äventyret och det är svårt att ta in att vi faktiskt har gjort det trots att vi är mitt upp i det. :).

   Kramar!

   Gilla

 3. Grattis på födelsedagen! 50 är magiskt, jag vet ;-). Önska dig något och njut av dagen. Med de drivkrafter som har tagit Er från Bosporen och till Tallinn så är det ett som står klart

  There is no limit!!!

  Kram!

  Gilla

  • Tack massor Ewa!!

   Ja, jag hoppas att den här resan inte bara stärker mitt eget självförtroende utan också kan motivera andra att nå sina drömmar oavsett vad de är. En liten puff åt rätt håll. Det vore underbart!!!

   Kram!!

   Gilla

 4. Helt sanslöst och saknar ord. Ni har SPRUNGIT 300 MIL!!!!! Määähhhh hur i helv… är det möjligt. Ni är gudasända, fantastiska, obeskrivliga förebilder. Att du också Carina idag fyller 50 år gör detta ännu häftigare. Ingen och då menar jag ingen ska säga att man inte kan förverkliga sina drömmar, spränga gränser, inte göra saker för att man börjar komma upp i åren – shut up med det – NI HAR VISAT ATT ALLT ÄR MÖJLIGT. All kärlek och beundran till er. Njut nu av Tallin. Jag är OROLIG för er resa över havet men ska försöka hålla mig så lugn som går. Kramar i massor!!!! Evis

  Gilla

  • Åh tusen tack för de fina orden!! Jag hoppas ju förstås att någon hittar inspiration i det vi gör och vågar ta sin egen dröm ett litet steg till. Hur häftigt vore inte det!!! Ser så mycket fram mot att träffa dig i juli!! Massor med kramar!!

   Gilla

 5. Stort grattis! Det har varit fantastiskt kul och inspirerande att få följa med er på vägen. Ni är så modiga. Hoppas ni får en riktigt kul och häftig avslutning på äventyret också!

  Gilla

  • Tack!! Så roligt att du följer oss! Jag hoppas förstås att du fortsätter att följa oss även under paddlingen. Det kommer bli en liten nystart för oss! Kram

   Gilla

 6. Gratulerer med 50 års og med prestasjonen Istanbul-Tallin.Den klarte du!Med kyckling på foten og med hjelp av Bianca,og du har nok hatt mer smerte enn du har fortalt i dine blogger,tror jeg.Det er jo vanskelig både fysisk og psykisk sånt,men du klarte det.Jeg er også imponert over at du kom i gang igjen med løping etter ”Biancatiden”Hils Kristina,denne ”bæssfarjenta”mi som visstnok har et uendelig hav av styrke å ta av.

  Gilla

  • Tack så hemskt mycket!!! Ja det har varit en resa att minnas på många sätt! Nu går vi in i en ny spännande fas. Att paddla över Ålands hav!!

   Jag ska hälsa till Kristina!! Kram

   Gilla

 7. GRATTIS på födelsedagen Carina! Hoppas att du får en fin dag och lycka till med sista etappen av äventyret. Kram från Lena och Birgitta

  Gilla

 8. Vilken fantastisk prestation och vilken förebild du är! Jag ska tänka på dig och din löpning när jag står inför något som verkar omöjligt, då ändras det nog till genomförbart. Stort grattis på födelsedagen och lycka till med resten av äventyret! /Krister

  Gilla

  • Nä men hej!! Tack för grattis!! Vad roligt med en hälsning från dig! Kul att kunna inspirera det känns häftigt!! Om saker verkar omöjliga så kan man ju ändå försöka! Skiter det sig så har man förmodligen lärt sig något till nästa försök. Kul att du följer oss!! Ses i sommar!

   Gilla

 9. Grattis till en fantastisk prestation! Jag är verkligen imponerad, framför allt när hälsenan krånglade. Att du inte ger upp utan istället skruvar något på målet gör dej till en stor förebild för mej. Kram på halvsekeldagen!

  Gilla

  • Tusen tack Åke!! Ja, att kunna tänka om och hitta nya vägar har varit en förutsättning för att kunna genomföra det här. Roligt att även det inspirerar!! Att kunna vara lite av en förebild känns fantastiskt!

   Gilla

 10. Stort Grattis!!! (Det har varit väldigt kul att föjla era bloggar under resans gång. Ni båda ger mig massor med inspiration. Jag tänker sträva efter att vara lika vältränad när jag fyller år.)

  Gilla

  • Tack!! Och vad härligt att kunna inspirera! Det känns så himla kul!! Jag har vänner som är över 60 och springer ultra. Och jag tänker som du. ”När jag är 60 vill jag vara lika vältränad som dom”. 🙂

   Gilla

 11. Vi hade (som vanligt) en otroligt trevlig kväll… det är ju ganska lätt med det gänget 🙂
  Vädret var helsvensk med ömsom sol och ömsom regn men det valde vi att inte bry oss om!

  Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s