Nu har vi släppt Bianca


Nu har Bianca fått en ny ägare och vi är mycket nöjda med vårt val.

I förrgår tänkte vi att damen som hade det Bead & Breakfast ställe där vi bodde skulle få cykeln. Men efter att de från kvällen till morgonen efter höjde priset från 10 till 30 Euro så blev det ingen cykel för den damen. Bianca fick hänga med till Marijampolé. Det regnade hela vägen dit och vi kom fram blöta, kalla och hungriga.

På hotellet där vi åt och där vi senare även checkade in för att bo fann vi Anita i receptionen. Hon var en så vänlig själ så vi kände båda att här hade vi hittat vår efterträdare. Vi fick ta in både vagn och cykel på hotellet då vi skulle äta lunch innan hon visste att vi skulle bo där. Och när vi väl checkade in fick vi gratis massage och hon svarade på än den ena, än den andra frågan hela tiden med ett leende. På morgonen då vi förklarade för Anita att vi tänkte ge henne cykeln så tittade hon skeptiskt på oss och frågade ”is this for real???”. Hon blev väldigt glad!!

Framme i Kaunas efter 58 kilometer. Inte speciellt trötta någon av oss men som vanligt väldigt hungriga!!

Framme i Kaunas efter 58 kilometer. Inte speciellt trötta någon av oss men som vanligt väldigt hungriga!!

Idag har vi tagit oss till Kaunas, en mysig stad som är Litauens näst största. Två stora floder möts här och då vi kom in i staden passerade vi dem, det var riktigt fint med promenadstråk längs hela floden. Då vi letade hotell gick vi längs en gågata med massor med uteserveringar. Så fort vi hittat vårt hotell så gick vi tillbaka dit för att äta. Äta föresten, vi åt både varmrätt och dessert och jag tyckte jag var mätt, men redan nu ett par timmar senare är jag vrålhungrig igen. Nu ser jag verkligen fram mot en stor frukostbuffe!!!!! Jag får nog äta upp morgondagens massäck innan jag somnar!

Vi möttes av en fin gågata med massor med trevliga restauranger. Vi möter många fina städer på vår resa!

Vi möttes av en fin gågata med massor med trevliga restauranger. Vi möter många fina städer på vår resa!

Jag var orolig idag innan vi gav oss iväg, orolig för att lämna min livlina och följeslagare Bianca. Jag litar inte riktigt på att min kropp kommer att hålla sig i skinnet. Även fast jag har sprungit nu i över två veckor så har jag lite svårt att tro på att det kommer att funka resten av vägen. Men nu släppte vi vår livlina så nu måste det helt enkelt fungera. Idag kändes det fantastiskt bra, 58 kilometer sprang vi och jag var inte ens speciellt sliten då vi kom fram. Det inger hopp, imorgon är det en kortis till Jonava, bara 32 kilometer, inte ens skamgränsen kommer vara nådd ;)!

4 tankar om “Nu har vi släppt Bianca

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s