Härligt att säga – 54 lätta kilometrar!!!!


Idag har det varit tacksamt på vägarna. Visserligen massor med tung trafik men löpningen har känts så bra!

Vi gjorde som vi brukar även idag. Jag börjar med Baby Blue i fem kilometer sen växlar vi och jag springer med cykeln. Fem kilometer går fort och idag gick det också lätt! Efter att ha ätit i stort sett hela gårdagen och sovit bra två nätter så är vi starka. Vi springer i stort sett allt som går att springa, nedför och på platten, uppför går vi, 40 kg är tungt att skjuta uppför och tar onödigt mycket på krafterna. Min kropp är med mig nu, lite småont i ett knä, någon fotknöl som gnällde ett par kilometer, ett par blåsor men mest bara bra. Känns helt fantastiskt att kunna springa kilometer efter kilometer och bara njuta!!!!

Det går åt en massa vatten även en svalare dag som det var idag. Idag var det bara runt 20 grader, skön löptemperatur.

Det går åt en massa vatten även en svalare dag som det var idag. Idag var det bara runt 20 grader, skön löptemperatur.

Våren växlar, maskrosor har börjat blomma ut, syrenerna står i full blom och syrendoften möter oss gång på gång, liljekonvaljerna breder ut sig tillsammans med smultron i blom efter vägkanten och vi väntar så på att få se de första smultrona lysa röda och färdiga att ätas.

Vi har planerat rutten framöver efter hur vi kan bo, det innebar ytterligare en lång rutt idag vilken kommer följas av två kortare. 38 kilometer imorgon känns som en vilodag! Det kan bli längre då vi tänker försöka hitta lite mindre vägar för att komma undan den tunga trafiken. Annars så har det varit en rätt händelselös dag, vi har sprungit, pratat, skrattat, vinkat till bilar och ätit oss fram på vägarna. En helt vanlig dag på vägarna! 🙂

11 tankar om “Härligt att säga – 54 lätta kilometrar!!!!

 1. Måste ju säga att jag är impad av att ni springer med Bianca. Jag som knappt kan gå med min utan att slå smalbenen i tramporna hela tiden =)

  Gilla

 2. Här hemma har det också varit sol och sommarkänsla några dagar. Men så i morse när jag cyklade till jobbet, så längtade jag efter vantarna :(. Fick dock en underbar start när jag sprang med två pigga PT-kunder i Hagaparken första timmen. Vi kostaterade och kommenterade just hur sommaren redan har kommit till Sverige. Snön försvann ju för bara ett par veckor sedan (känns det som iaf) och nu är allt så grönt och skirt. Hagaparken är lummig och backarna lyser vita av vitsippor… Bäst att ta vara på dessa härliga varma dagar, man vet inte hur länge de varar här i Sverige 🙂 Ha det fint tjejer!

  Gilla

  • Ja men det låter ju härligt!! Det är ljuvligt när vitsipporna blommar! Här har våren kommit lite längre. Blåbären har blommat klart och det är små kart nu. Smultron och liljekonvaljer blommar men syrenerna sjunger på sista versen. Nu längtar vi efter att få se röda små smultron i dikeskanterna! Då kommer det ta tid att springa :).

   Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s