Tryggare kan ingen vara…


Ikväll har vi nog ändå hittat den bästa tältplatsen ever :)!

Ja, jag tror nog att det är så! Vi har en stor dygnet runt öppen butik som ligger på gångavstånd från tältet. Det är inte så farligt med mygg, vi har till och med kunnat sitta ute och äta middag utan att bli ihjälbitna. Gräset är grönt och välklippt och det finns rinnande vatten att tvätta oss i precis runt knuten.

Hur bra tältplats som helst! Vaknade som tur var tidigt då det visade sig att det var en stor morgonmässa! Vi mötte massor med finklädda människor på väg till kyrkan då vi lämnade den.

Hur bra tältplats som helst! Vaknade som tur var tidigt då det visade sig att det var en stor morgonmässa! Vi mötte massor med finklädda människor på väg till kyrkan då vi lämnade den.

Vi tältar precis bakom en kyrka! Inne på själva gården till kyrkan. Vi får väl se om vi blir väckta av en tidig morgonmässa imorgon.

Fast det vore bra då vi ska springa långt imorgon. Troligtvis kommer det att bli runt sex mil. Anledningen är att vi då kommer till en stor stad där det garanterat finns hotell. Springa föresten, det går bra för mig nu, jag har sprungit i tre hela dagar utan ett enda tramptag på cykeln och jag hoppas på att det går några dagar till, då kommer vi nog släppa Bianca helt. Just nu så växlar vi var 5:e kilometer mellan att springa med Bianca och med Baby Blue. Båda funkar bra så vi kommer inte att stressa för att bli av med cykeln.

Idag har vi åter igen sprungit på småvägar och vi kommer att fortsätta med att göra det i den mån det går. Det är så mycket trevligare att kunna springa bredvid varandra och prata än att hela tiden behöva akta sig för långtradare. Underlaget vi springer på är av blandad kompott, mest är det fina asfaltsvägar men då och då blir det annan typ; grusvägar, traktorvägar och som idag, två kilometer kullersten som gick genom en tät skog full med mygg och knott. Vi sprang som om vi sprang för livet! De är som jag skrev tidigare miljontals och de är aggressiva!

Nu ska jag sova gott för imorgon är det uppstigning i ottan.

PS: bilder lägger jag upp imorgon.

8 tankar om “Tryggare kan ingen vara…

 1. Vad roligt att läsa om alla era positiva upplevelser borta i gamla öst, hälsar en som alltid har funnit denna del av Europa spännande att besöka. Det kan vara si så där med komfort och standard på sina håll ibland (inte överallt), med vår västerländska måttstock mätt, men det blir ju också till en del av upplevelsen. Min pappa (tysk) bodde i Öst-Berlin. Det är så roligt att följa er, i text och med hjälp av kartan, hur ni tar er norrut.

  Gilla

  • Jag måste säga att land efter land här överraskar oss på ett mycket positivt sätt. Det är fantastiskt att resa på det här viset och komma så nära människor i både städer och på landsbygden. Alla vi möter är fantastiskt trevliga, vänliga och hjälpsamma. Det är en ynnest att få möta alla här! Jätteroligt att du följer oss! Det glädjer oss så mycket att så många människor vill hänga med oss på den här resan. Kram!!!

   Gilla

 2. blir alldeles knollrig av glädje när jag ser att du springer igen =) Fasen så sköööönt!
  Hoppas det håller i sig ”ta i en stege och kasta en svart katt över axeln”

  Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s