Kroppen är fantastisk!!


När vi påbörjade den här resan så var min form inte den bästa av framför allt en orsak; min meniskoperation som jag gjorde i slutet på oktober.

Först; lite nya filmer som vi lagt upp.
Vi tar oss över bron till Varna
Vy över Sunny Beach
Riggar för en livesändning med kondis.no

Sen så var vi med i radio, spola 4.42 in i klippet.

20130412-220159.jpg
På grund av menisken så har jag inte kunnat träna som jag borde ha gjort. Började komma igång med lite mer löpning i december men åkte på ett bakslag i och med ett ryggskott. Kom åter igen igång i januari och fick ihop några femmilsveckor men nästa bakslag kom i februari, influensan och jag var däckad i närmare två veckor. Sen rullade det på och under mars kunde jag träna på rätt bra. Men inte var jag i bästa formen då vi den 28 mars satte oss på flyget ner.

Kroppen har också protesterat rätt mycket under den första tiden här nere, knäna har gjort ont och flera nätter har jag hållits vaken av värk i högerbenet. Jag har haft en ond häl så att Kristina hjälpte mig att ta bort en bakkappa på min sko, sen har jag haft en vänster baksida lår som har gjort alldeles förskräckligt ont. Jag har varit seg vissa dagar och ännu segare andra dagar.

Men så nu, denna fantastiska skapelse, min kropp börjar må så himla bra! De sista dagarna har jag förutom två små pytteblåsor varit i stort sett helt fri från krämpor. Visst kändes det i fotsulorna efter 56 kilometer på asfaltsvägar men det släpper efter lite massage och en natts vila. Idag har vi haft en vilodag på nästan 38 kilometer och det har varit hur soft som helst. Kroppen har accepterat belastningen känns det som och det tycker jag är helt fantastiskt!! Tänk vad den kan!

20130412-220125.jpg
Idag när vi lunchade så träffade vi tre par som satt på den restaurangen där vi stannade för att äta. Ett av paren var ett norskt trevligt par som hade flyttat ner till Bulgarien för fem år och det var himla kul att prata med dem. Kvinnan var för övrigt namne med allas vår kära lilla Inga :)! Förutom att gänget hade svar på en massa frågor som vi hade samlat på oss under vår vistelse i Bulgarien så blev vi också erbjudna att få övernatta i en lägenhet de hade i byn där. Det hade vi gärna nappat på om det nu inte var så att vi gärna ville ta oss de där sista 15 kilometrarna till den by vi bestämt oss för att stanna i för natten. Att stanna tidigare skulle inte alls passa in i vår planering.

Nu bor vi i en by som heter Balchnik och redan på söndag planerar vi att passera gränsen till Rumänien!! Känns helt fantastiskt att det gått så bra! 500 kilometer passerades idag och det är EXAKT enligt plan!!! 🙂

8 tankar om “Kroppen är fantastisk!!

 1. Våra kroppar är rätt fantastiska. Synd bara att inte fler faktiskt vågar upptäcka det. Hur mycket mer man faktiskt kan ta ur den utan att den protesterar för mycket (för lite protester får man ju ibland) 🙂
  Kram

  Gilla

 2. Mooooaaaahhhhahaha du har väl inte glömt att berätta för Kristina VEM ni kan träffa på i Rumänien om det vill sig illa…. Hehe 😉

  Gilla

  • Hej Lisa, kul att du är med oss!! Jag har lite dålig koll på andras bloggar just nu men jag hoppas att det är bra med dig och att det går åt rätt håll!! Kram!

   Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s