Det blir inte alltid som man har tänkt sig!


Första dagen på väg hem och dagen har på många sätt blivit annorlunda än vi tänkt oss.
Startade i Asien och var klara med den kontinenten på ett litet kick! 770 meter och vi var framme vid färjan som tog oss till Europa. Väl där insåg vi att Istanbul är vansinnigt kuperat, vår vagn och vi for uppför den ena gatan brantare än den andra och nerför rena stupen! Hamnade mitt i en charmig marknad helt fritt från turister och stannade till vid ett café för att luncha. Frågade där efter vägen till Gökturk och hur långt det var dit, fick svar att det var jättelångt och att det inte gick att springa dit och fick utpekat åt vilket håll bussen låg.

Kom till sist ut ur Istanbul och på lite mindre vägar, det tog en evighet! Men till sist var vi ute ur den dammiga och bullriga staden och fick se lite skog. Det kändes väldigt bra. Väl framme i Gökturk så tänkte vi att vi börjar med att leta ställe att bo för att kunna ta en dusch och sen ge oss ut för att äta. Tji fick vi för i Gökturk kunde man inte turista, där kan man bara bo!! Duschen fick vi istället ta i ett handfat på restaurangen där vi käkade middag och nu ligger vi i vårt tält, tio meter från vägen i en kohage men mår trots det väldigt gott. Trodde inte vi skulle få använda vårt tält riktigt så snart :)!
20130330-204908.jpg

8 tankar om “Det blir inte alltid som man har tänkt sig!

 1. Men det är det som är Äventyret. Att inte veta vad som ska hända bakom nästa kurva. Får hoppas ni får lite tur med boendet i morgon. Annars blir det tält igen. Inget problem det heller, ni har varandra och Inga!
  Kramar

  Gilla

 2. Citat: ”Oj…nämen…usch då…men..men…oj då”….Hälsningar mamma =)

  Hoppas ni inte lider av koskräck =)
  Härlig början ändå…tror ni stortrivs där i tältet =) Ny dag imorgon. Kramar till er =)

  Gilla

  • Haha, hälsa massor tillbaka till mamma! Hoppas hon inte blev skrämd av polisingripandet! Dom var ju snälla precis som alla andra är med oss!! Kramar!!

   Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s