Det blev VERKLIGEN inte som vi tänkt oss!


I godan ro låg vi där i tältet och bloggade, var lite oroliga för hundarna som skällde lite väl nära då vi hör en polissiren utanför.

Vi hör röster utanför och det visade sig vara den turkiska polisen som tyckte vi inte alls kunde tälta där vi tältade! Det slutade med att vi hade packat ihop allt och stuvat in det i bilen och vi själva fann oss sittandes i baksätet. Blev också lite oroliga då de började prata om pengar och sa att vi skulle visa dem våra pengar, då förstod vi inte alls vad de pratade om. Satt som två stora frågetecken där bak!! De körde oss tillbaka mot Gökturk vilket vi tyckte var väldigt konstigt då det ju inte skulle finnas några hotell där. Blev ännu mer oroliga då de helt plötsligt vände på bilen mitt på vägen och körde in på ett ställe med massor med kulörta lampor.

Det visade sig till slut att vi var i trygga händer, stället var ett typ friluftsområde och vi blev visade till ett hus med väggar och tak, tillgång till toaletter, bjudna på turkiskt te och runt oss satt ett antal parkvakter, vi lärde oss massa användbara ord som ”höger”, ”vänster” och ”rakt fram”. Vi mår nu alldeles förträffligt och tror nästan att vi kommer bli bjudna på frukost imorgon bitti :)!
20130330-230406.jpg

13 tankar om “Det blev VERKLIGEN inte som vi tänkt oss!

 1. Igår blev jag omsprungen av en kvinna med barnvagn, i uppförsbacke. Mitt egon blev knäckt. Så jag vill bara säga att om ni ser en smått överviktig kvinna som är ute och joggar lite lätt under er turné så kan ni väl vänta med att springa om henne tills hon är uppe för backen i alla fall 🙂 Hoppas att ni har det toppenkul! Vi hörs snart igen!

  Gilla

 2. Hej Carina och Kristina.
  Hoppas ni mår bra och har hittat något lämpligt ställe att ”campa” på inatt. Lite orolig är jag allt det måste jag erkänna. Har jag hittat rätt nu på din blogg Carina eller är detta något annat? Min it-teknik är inte den bästa men jag ska verkligen försöka följa er på ert äventyr. Ni inspirerar massor av människor det märks när jag läser alla kommentarer. Även mig….. jag håller i min träning till målet den 14 september sedan hoppas jag att det ska gå av sig självt….
  Lova att ni är försiktiga och hur trötta ni än är på varandra att ni håller ihop hela vägen och biter ihop. Ge varandra lite space ibland och närhet ibland när det är tungt och behövs. Tänker på er varje dag. Som sagt hoppas ni mår bra så här långt, jag hejar på er och sänder över massor av KRAMAR!!!!
  Åke hälsar.
  Mvh. Lotta.

  Gilla

  • Hej Lotta!! Du har hamnat så rätt! Kul att höra av dig! Vi tar hand om varandra, vi är ju det viktigaste vi har just nu! Allt går jättebra och vi kommer lite närmare Sverige för var dag som går. Det är varmt här och vi har båda bränt oss lite. Men förutom det mår vi toppen!! Massor med kramar till dig och hela din underbara familj!!

   Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s