Har fått en tråksko!!


Ikväll så kom Mia min lillasyster över till Stockholm. Hon var sjuk då vi hade vårt releaseparty och kunde tyvärr inte vara med då. Men nu tåg hon tåget hit så vi fick kramas lite. Och så hade hon med sig en present. En tråksko!!

En alldeles egen tråksko!

En alldeles egen tråksko!

Men vad är det? Jo, en tråksko är en supersöt liten handvirkad sko som hon har gjort. En sko som vi kan ta fram då vi har tråkigt, då vi är lite less eller då vi vill hitta på något men inte kommer på vad. I den här skon så finns det ett antal små lappar i en liten påse. På varje lapp har hon skrivit något… vad vet jag inte för jag kan ju inte tjuvkika! Men det kan vara saker vi ska göra, enkla små saker eller saker som kräver mer planering, mer än så vet jag faktiskt inte :).

Jag ser fram mot att… eller föresten det gör jag ju inte för jag vill ju inte att vi har tråkigt… fast samtidigt så är jag ju lite nyfiken på vad som står på de där lapparna! Jaja har vi inte fått tråkigt på en hel månad så kanske vi tar fram en lapp bara för att få så där extra roligt.

6 tankar om “Har fått en tråksko!!

  1. Inte för att vara taskig…men det vore ju kul om ni fick lite tråkigt någon gång iallafall 😉
    Och jag är såååå glad över att vi fick en liten stund tillsammans innan ni åker. Hade känts så väldigt tomt annars. Älskar dig =)

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s