Tre – längtar efter första steget


Tre tre tre… ja det är siffran för dagen. Om tre dagar bloggar jag från Istanbul, från Asien, från vår startpunkt. Galet galet!

Jag har packat väskan så många gånger för att flyga iväg till när och fjärran. Sist jag packade på det här viset, då jag skulle vara ute en längre stund, var för drygt sex år sedan, då jag gav mig iväg på det äventyr som jag då trodde var mitt livs största. Jag packade då för att själv resa i sydostasien i två månader. Men den resan går ändå inte att jämföra med det jag ska göra nu.

Jag sitter här och tittar på två flyttkartonger och en större avlång kartong där barnvagnen är nedpackad. Jag ser också en IKEA-påse där vi har plockat ner de tre hjulen till barnvagnen, vi vill inte komma fram till Istanbul med skeva hjul så vi kommer ta dem i handbagaget.  Lite utanför ligger det övriga jag ska ha i handbagaget, pass, pengar, en bok och lite annat. Jag längtar till på lördag morgon, då vi står utanför vandrarhemmet med en välpackad barnvagn, iklädd löparkläder och redo att det första av många tusen steg på vår väg norrut. Att ta det första steget, sen det andra, svårare än så är det ju inte, bara att upprepa proceduren tills vi doppar tårna i vattnet i Åbo.

 

2 tankar om “Tre – längtar efter första steget

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s