4 dagar kvar – packningen avklarad!


Idag har jag och Kristina roat oss med en massa roliga saker! En hel dag med Kristina, för att liksom vänja sig vid det :)! 

Vi har gått igenom allt det tekniska allt från att ha kollat att vi har laddare till alla elprylar, till att se att det verkligen fungerar att ladda med vår nyinköpta solcellsladdare Powermonkey. Verkar lovande så vi kommer nog att ha ström under vår resa så att vi kan hålla er informerade om vilket tok vi hittar på där nere på kontinenten.

P1000149Vi har också ätit massa, för det måste vi också vänja oss vid! Idag visserligen en massa god mat men ändå :). Efter att ha varit ute och sprungit någon mil så var det så också dags för att testa… nödraket. Hur sjutton funkar en sån egentligen. Hur gör man, vad händer… Japp, ut på gården här på baksidan och upp med kameran, för det här måste ju förevigas! Kristina var den modiga av oss och höll i nödraketen, drog sprinten och…. jäklar vad det sprakade och rykte!! Jag sneglade lite mot huset för att se hur många av mina grannar som stod och kikade genom persiennerna, såg tant Elsa på våningen över. Tant Elsa är en dam som inte gillar när man grillar på gården… undrar just vad hon tyckte om vårt sprakande fyrverkeri.

Men nåja, nu vet vi i alla fall hur den fungerar och det är bra att veta tills det blir skarpt läge. Därefter satte vi igång och testa packningen, tyckte vi hade rätt mycket prylar men fick faktiskt på allt på vagnen utan större problem fast det krävdes två flyttkartonger för att packa allt inför flygresan. Vi vägde kartongerna de vägde dryga 27kg, det tillsammans med vagnen som väger dryga 9 och sen vatten på det gör att kommer bli ett rejält lass som vi ska skjuta framför oss genom Europa :). Nu är det så nära tills vi far så man kan nästa ta på det, fast jag tror ännu inte att jag fattar vad vi verkligen ska göra. Får se hur lång tid det tar innan det blir vardag för oss där nere. OM det nu blir det! Spännande :).

Det här har vi packat.

6 tankar om “4 dagar kvar – packningen avklarad!

  1. Skönt att nödblosset fungerade. Elsa får trösta sig med att det blir lite lugnare i 3,5 månad. Sen kan välkomnstfesten börja 🙂

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s