Ska ut på äventyr


Ok, jag kan berätta lite nu…
Fast bara lite :)! Nu har vi släppt en del information så nu kan även du en liten del av min hemlighet. För det första; jag kommer inte att springa TEC i år trots att jag är anmäld. Jag kommer heller inte att springa varken Göteborgsvarvet eller Stockholm Marathon. För jag kommer inte vara hemma då!!

Jag och Kristina ska ut på äventyr, ett nästan fyra månaders långt äventyr och vi sticker redan den 28 mars. Vi har planerat jättelänge och nu snart är det äntligen dags och det känns helt magiskt!

Vad vi ska göra… Nja där tar det nog slut med att berätta just nu :). Vi kommer att berätta den 7:e mars. Då har vi bjudit in en massa vänner och ska berätta exakt vad det är vi har planerat. Vi har bjudit in via ett facebook event och då jag inte har alla på facebook så kan det vara så att jag missat just dig! Om du skulle vilja komma och mingla med oss och lyssna på oss så skicka ett mail till carinaboren@gmail.com.

15 tankar om “Ska ut på äventyr

    • Ja, du får hänga med oss via våra bloggar sen. Det känns spännande :)! Jag kommer skriva ett inlägg rätt snart efter den 7:e också så då får du reda på vad som är på gång. 🙂

      Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s