Variation is da shit!!


Ja, det är så jag försöker få till min träning för att försöka komma tillbaka hel och stark!
Efter förra veckan då det blev dryga fem mil i löparskorna så får den här veckan bli lite lugnare. Dessutom så lägger jag nu också stor vikt vid att träna varierat. Att bara springa skulle vara som att tigga om nya skador. Jag har ju trots allt haft en rätt lång period från träningen.

Jag försöker att få in massor med core, styrka, spinning och vattenlöpning. Kommer också att köra en hel del andra pass på gymmet, det mesta egentligen som passar in i mitt övriga liv. Jag tror och hoppas att variationen kommer att göra så att jag även kan öka på löpningen lite mer. För om jag ska vara riktigt ärlig så är det ju faktiskt det jag allra helst vill göra :)!

För övrigt så transporterade jag mig till och från jobbet idag på ganska tunga ben! Jag som inte brukar klaga på väder och väglag… idag var det faktiskt riktigt jobbigt, slirigt, moddigt och väldigt tungsprunget!! Barmark vore allt rätt trevligt!

Annons

10 tankar om “Variation is da shit!!

 1. Tror det är alldeles utmärkt för dig. Jag har alltid bytt flera läppars mot annan träning. Tror stenhårt på att en jämnt fördelad tränad kropp är det bästa för att motverka skador. Sen är det ju roligt också + faktumet att man får längta lite till löpningen. 🙂

  Gilla

 2. Helt rätt. Variera mera!! Ett mantra jag borde upprepa för mig själv också. Vad gäller barmark så är det bara att sätta sig på tåget och komma hit. Inte en snö- eller isfläck så långt ögat når. Ta datorn och löparpjucken i väskan och dra, vetja! 🙂

  Gilla

  • Åh vad lockande!!! Att dra neråt i landet alltså, speciellt nu när det har kommit ännu mer snö! Det och relativt varmt väder gör vägarna här i Stockholm rätt trista!

   Gilla

 3. Fast jag och makens ben var tyngre, för du kom springande om oss upp för Götgatsbacken där vi gick och sölade (eller… vi sölade inte, jag går alltid uppför där). Sen kom jag på att det var du först när du sprungit en bit fram.

  Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s