Ännu en milstolpe!


Det rullar på och jag försöker att träna så mycket jag hinner fast variera det så mycket det går. Och idag känns det som att ytterligare en milstolpe passerades.

Jag bestämde mig redan tidigare i veckan att jag skulle försöka mig på att transportlöpa igen. Sist jag försökte mig på det så var det rätt tidigt efter operationen men nu har det gått över två månader sen jag låg på operationsbordet så nu tyckte jag det var dags. Nytt år och allt.

Det var en bra dag för transportlöpning, snön och isen har smält bort i stort sett helt från trottoarerna och med någon plusgrad och uppehåll på det så kändes det som ett  bra val. Sen skulle morgonjoggen få en naturlig vila i och med att jag skulle till sjukgymnasten på vägen till jobbet.  Inte mycket att säga om löpningen förutom att den var ganska jobbig och helt underbar!! Hemfärden var som vanligt väldigt tung, massor med tuffa uppförsbackar Götgatsbacken till att börja med och så från Skanstull hela vägen upp till Skärmarbrink, en rätt rejäl stigning när man redan har trötta ben.

Besöket hos sjukgymnasten gick också bra. Jag berättade att jag fortfarande har en del ont i knät men han säger att det är naturligt att det fortfarande kan kännas och att jag inte behöver fundera så mycket på det. I alla fall så länge det håller sig på en låg nivå och inte tilltar. Han borde veta för han är sjukgymnast/naprapat för landslaget i puckelpist…. antar att han har en hel del erfarenhet av knäskador därifrån.

Så med transportlöpning i båda riktningarna idag så blev det även en toppnotering av sträcka på en och samma dag, hela sexton kilometer blev det idag. Det är jag mycket nöjd med!!

Transportlöpning utan tofs gick också väldigt bra :).

Hemma efter en härlig hemlöpning.

8 tankar om “Ännu en milstolpe!

  1. Tänkte också kommentera minen 🙂
    Men nu nöjer jag mig med att säga, Fan va kul, helt klart på rätt väg, men glöm aldrig ugglan.

    Gilla

    • Tack! Jag hoppas det fortsätter så. Jag måste läsa ikapp några veckors bloggar snart också så jag vet hur det går för alla er andra!! Jag hoppas det flyter på bra! God fortsättning till dig också!!!

      Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s