Det går fantastiskt bra nu!


Ja, jag ber om ursäkt att jag inte har skrivit på jättelänge nu men här kommer en rapport om vad som hänt sedan sist och det är en del minsann :).

Från att natten till lördagen (förra veckan) inte kunnat sova av smärtor från ryggen till idag då jag kutat 13 kilometer utomhus är som natt och dag. Då, det spelade ingen roll hur jag låg, stod, satt eller kröp, smärtan var helt galen, till sist vid ett på natten klädde jag på mig och gav mig ut på en timmes promenad och då kändes det lite bättre och jag kunde sova några timmar. Därefter så har det bara gått åt rätt håll, det var liksom den riktiga botten som jag upplevde den natten!

På lördagen efter den natten gav jag mig iväg på en promenad till gymmet, åtta kilometer och varje steg smärtade, ställde mig på bandet och joggade fem kilometer och varje steg smärtade, promenerade hemåt och då var smärtan äntligen borta. Sen har den kommit och gått men hela tiden med mindre kraft. Nu är jag helt bra i ryggen och löpningen har verkligen kommit igång och det känns väldigt väldigt bra! Den här veckan har jag sprungit så mycket som fyra mil, ja ett helt marathon faktiskt :),  och endorfinerna bara studsar runt i min kropp! Igår var det alltimehigh!! Dryga 13 kilometer på löpbandet och smärtan både i rygg och knä var som bortblåst! Jag har också kommit igång och tränat annat för att stärka kroppen; spinning, vattenlöpning, fotträning och Bosuboll. Planer finns att även testa vattengympa, styrkepass en massa andra skoj pass på gymmet. Jag känner mig starkare för varje dag och jag vet att 2013 kommer bli ett helt fantastiskt år!!

Jag och Kristina på en skön runda vid Velamssund. 13 kilometer blev det även idag!!

Jag och Kristina på en skön runda vid Velamssund. 13 kilometer blev det även idag!!

Give me challenges, give me adventures and I will take it all, with one big smile!! 

Gott nytt år till er alla!!!

10 tankar om “Det går fantastiskt bra nu!

  1. Efter regn så kommer det solsken 🙂
    Klart att 2013 kommer gå till historien som ett fantastiskt lyckat år.
    Gott nytt år till dig och Kristina och en jättekram till er båda. 😀

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s