Ett riktigt elände…


Ja, det får jag nog lov att säga att jag har haft sen sist jag skrev!

Då hade jag ju varit ute och avverkat årets första skidtur i ett fantastiskt vinterväder och hela världen log mot mig.

Söndag morgon vaknade jag upp med rejäl träningsvärk i ländryggen, fick i princip rulla ur sängen för att ta mig upp. Måndagen tyckte jag det kändes bättre så jag sprang mitt planerade pass på löpbandet, 5 km avverkades och jag hade kunnat fortsätta länge till.

Tisdag kväll när jag skulle knyta skorna så small det till i ryggen och mitt livs första ryggskott var ett faktum!!! Jag som aldrig haft något problem med ryggen kunde knappt varken sätta mig eller ställa mig upp och ta mig i och ur sängen var sjukt plågsamt!! Inte alls vad jag önskat mig i julklapp, jag hade ju önskat mig två timmars joggande!!!

På onsdagen när jag gick till naprapaten så fick han behandla min rygg istället för att undersöka knät som tanken var från början.

Nu har jag käkat smärtstillande i snart en vecka och tycker att det börjar kännas lite bättre. Det som är så himla trist är ju att det här har gjort att jag inte har kunnat fortsätta med rehabträningen för mitt knä. Jag har fått lägga det på is helt enkelt. Imorgon tänkte jag ta med träningskläder, ställa mig på löpbandet och prova att jogga lite. Jag hoppas såååå att det kommer kännas bra, jag håller nämligen på att bli lite knäckt över det här.

Så nu är det dags att hålla tummarna en liten stund igen!
20121218-203045.jpg

6 tankar om “Ett riktigt elände…

 1. hualigen. Ryggskott är jag ju i princip proffs på efter att ha haft tre stycken (samma som ”gått upp”) under 6 månaders tidsperiod. Googla mckenzieövningar. Proppa dig full med värktabletter. Häng på magen på pilatesbollen. Vrid dig upp från sidoliggande när du ska ur sängen. Gör MYCKET stillsamma ”bakåtkullerbyttor” i sängen – dvs stretcha ut ländryggen…
  Hoppas du blir bättre snart, jag vet hur ont det gör. Men stressa inte med träning när du känner dig bättre, det var så mitt gick upp igen.

  Gilla

  • Men tack!!! Åh vilka bra övningar jag hittade. Synd jag inte visste det tidigare då kanske det gått snabbare med tillfrisknandet. Tre gånger din stackare!!!! Ja då vet du verkligen! Fast jag tror som tur är att jag har en lindrig variant. Kram o tusen tack!!!!

   Gilla

 2. Ibland kan experthjälpen finnas närmare än man tror 🙂
  @Mary vet du hur man blir av med en irriterande och kraftig förkylning också så skulle jag bli jätteglad
  Det är ju inte jul riktigt ännu så du kanske får en bättre julklapp tillslut.
  Kram

  Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s