Fullständig vila – fjärde dagen


Ok, nu kan alla säga eller tänka eller tycka ”vad var det jag sa”, för jag tror jag gått fram aningen för fort, precis som många av er sa och nu backar jag.

Efter att ha haft känningar i knät som inte vill ge med sig så har jag nu haft helvila sen sjukgymnastiken i torsdags morse. Ja egentligen så kan jag nog säga att jag har haft vila sen i onsdags för det lilla jag gjorde på sjukgymnastiken i torsdags var det lilla. Ok jag körde ett corepass igår, ett tufft P90X-Ab ripper X, men det påverkar ju knappast knät!

Det här innebär att jag inte har kunnat inviga mitt paket. Några av er borde förresten ha känt igen formen på paketet :). Det är ett flytbälte som jag har köpt! Det passar bättre och jag hoppas det funkar bättre än de som går att hyra på Eriksdalsbadet. Imorgon tänkte jag prova att träna, troligen blir det styrka och core så får jag se vad knät gillar det. Flytbältet tänkte jag prova på onsdag, för på tisdag vill jag transportpromenera till och från jobbet. Ja det är min plan nu och till helgen skulle jag så hemskt gärna vilja springa lite.

Så här vackert var det då jag gick hem ikväll.
20121202-213001.jpg

Annonser

6 tankar om “Fullständig vila – fjärde dagen

  1. Jag hade gjort precis likadant.
    Det är ju så himla kul när man tycker att kroppen funkar så sen tar man i lite till (och lite till) Känner jag mig rätt så springer jag redan på onsdag.Tur jag sitter i möte hela morgondagen.
    Det är tråkigt att vara klok men ibland så måste man det. (alltså vara klok, tråkig behöver man inte vara 😉 )

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s