Kan lite regn hindra transportlöpningen?


Jag hade en diskussion ett tag med mig själv på morgonen då jag kikade ut genom fönstret och såg att det formligen ösregnade.

Tittade på mobilen, på klart.se-appen och såg att det skulle inte bli bättre under dagen. Tänkte att jag kanske ändå hade valt hel fel dag att snorkka på men slog genast bort tankarna.

Väl ute så var det ju inte så farligt, det är alltid så, ser så mycket värre ut från insidan än då man är mitt uppe i det.

Jag gick med ett leende då jag såg alla som jagade efter husknutarna med paraplyer som vände sig ut och in och paraplypinnar som tog sig loss från tyget och spretade. Där jag gick med mina löparkläder i det här vädret kände jag mig rätt förskonad, kände inte att jag behövde bry mig ett dugg om väder och vind, jag gillade det till och med!
Frös en aning men mest var det mysigt, jag måste ha en skruv lös! 🙂

Väl framme vid jobbet så var det ju bara att gå ner till Planet Fitness, hänga upp alla blöta kläder i ett skåp, ta en varm dusch, en ännu varmare bastu och sen ta hissen upp till jobbet. Japp så bra är det, hissen går innefrån gymmet i stort sett rakt upp till min arbetsplats! Det är ju världens enklaste sak att transportlöpa till jobbet när det är så ordnat!!

Om ett tag ska jag gå tillbaka ner till Planet Fitness, dra på mig de förhoppningsvis lite torrare kläderna och ge mig iväg hemåt, även den här gången via appostlahästarna, kanske kommer jag att lägga in lite jogg om det känns bra.

Att vandra på rätt folktomma gator genom Gamla Stan var urmysigt!

Annons

2 tankar om “Kan lite regn hindra transportlöpningen?

  1. Jag tänkte på dig när jag satt i bilen och åkte hem i dag. Tog ju min löprunda på löpbandet, en gång om året får man det 😉
    Funderade på om det var i dag du skulle Snorkka, och i så fall om du genomför det. Lovade mig att om så var fallet så är du min idol för rätt lång tid framåt 😀

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s