Åhhh, det gör ont!!!


Vet inte vad jag har gjort idag men det känns inte bra!!
Jobbade hemifrån både i fredags och igår men idag tog jag mig till jobbet. Tycker inte att jag rört mig så himla mycket förutom transporten mellan. Men nu har jag skitont!! Inte bara i knät utan i hela benet!! Nu har jag krupit upp i soffhörnan under en filt och försöker hitta en position med benet som gör lite mindre ont.

Det blir en tidig kväll med många timmars sömn inatt som jag hoppas tar bort det onda!

10 tankar om “Åhhh, det gör ont!!!

 1. Tror nog du får räkna med lite ”bakslag” då och då, förmodligen har det känns bra och du rör dig lite för mycket. Benet talar bara om för dig att det inte var så länge sedan den blev opererad.
  Hoppas nu inte pralinerna är slut! För det var ju dom som var ordinationen.
  Kram på dig 🙂

  Gilla

 2. Usch, ont är aldrig skönt… Men jag tror på JanEriks ord, de har ju ändå varit inne i benet och tagit bort en del av dina originaldelar – det görs nog inte ostraffat 😉
  Hoppas det är bättre idag! Kram!

  Gilla

  • Sant. Och nu så här efteråt så kanske det var förberedelse av ”uträtningen” av benet som smärtade….. ;)! För dagen efter var jag MYCKET rörligare :)!

   Gilla

 3. Usch, låter verkligen inte trevligt! Men du är ju faktiskt rätt nyopererad – det kommer att bli bättre! Att vara på jobbet innebär nog ändå att du rör dig mer än du skulle ha gjot om du suttit hemma uppkrupen i soffan. Ta det varligt. Kram!

  Gilla

 4. Usch då! Tror lite att det kan va att man sitter mer med benet ner på golvet också. Hemma kan man ju lättare inta högläge i soffan då och då. Hoppas det är bättre igen efter massa sömn!

  Gilla

  • Tack! Det är faktiskt lite bättre nu. Känns bara så jobbigt när smärtan kommer och går. Man tror det är något knas då det gör ont igen efter en dag med mindre smärta. Jag är bara väldigt ovan! Operation ingår inte i det vardagliga, som tur är :)!!

   Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s