Jag vill ha mer färg i mitt träningsliv!!!!!


Satt och kikade på min träning på Funbeat, de har ju fixat till nu så man kan få väldigt fina rapporter på sin träning. Jättefina…..

Ja, i början av året var de i alla fall väldigt fina men sen har det falerat totalt!!! Det är inte ett dugg konstigt att jag nu har dragit på mig lite småskador!! Kolla själva får ni se!! Här kommer en kavalkad av cirklar som verkligen talar för sig själva!

Jag var ute och sprang ett pass ikväll också… tyckte det kändes skapligt, knät gnällde lite i början men gav sen med sig. Nu efteråt har jag däremot ont igen… blä!!

Nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra på lördag… tävla – inte tävla – tävla – inte tävla…. det är frågan!! Men med tanke på hur det ser ut här ovan så kanske jag istället skulle fokusera på att göra mitt liv lite mer färgglatt!!

10 tankar om “Jag vill ha mer färg i mitt träningsliv!!!!!

 1. Tycker att du har ett rätt färgglatt liv redan alla fall utanför ”cirklarna”. Men håller med om att du bör variera träningen som du gjorde i början på året. Styrka är inte dumt

  Gilla

 2. Ja jäklar vad mkt löpning i maj och juni! Vad hände med styrkan!? Trist att du fick ont efter löpningen. Det är så sjukt jobbigt att vela angående tävla eller ej…

  Gilla

 3. Fast tittar man lite noggrannare på hur många timmar du har sprungit de olika månaderna så framkommer en liten annan sak.
  Mars 22.5 timme
  April 18 timmar
  Maj 24 timmar
  juni 25 timmar
  Alltså inte så stora skillnander. Det är bara att du har slutat med den övriga träningen men inte direkt ökat löpträningen.

  Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s