Löpardag ute på Bosön


Då Anders mailade och frågade om någon av oss TSM-ledare ville hjälpa till med att köra långpass ute på Bosön på löparens dag så var självklart svaret; självklart!

Den tidiga morgon som det blev uppvägdes mer än väl av att det blev en mycket trevlig dag ute på Lidingö! Det började redan klockan nio på morgonen med lite information och så körde långpasset igång kvart över. Jag och Marie fick med oss sex deltagare i vår grupp som skulle hålla ungefär 6.40 tempo, långsammare på de tuffare delarna. Det var himla blött och geggigt och fantastiskt roligt att springa idag. Jag hade gott om krafter och hade inte några som helst problem med att ta mig an backarna där, oavsett om de hette Aborre eller Karin!

Knät gnällde vid fem och runt tio kilometer och sen rejält då vi kom ut på asfalten den sista kilometern. Annars så verkade den kuperade rundan och det mjuka underlaget gillas av min kropp idag. Nu blir det helvila imorgon så hoppas jag att det känns lite bättre på tisdag, tänkte försöka ge mig på ett långpass i lugnt tempo då.

Efter löpningen så tog vi en lång skön bastu innan det var dags för lunch, tyvärr missade vi föreläsningen som Rubin och LG Skog höll men det var svårt att hinna med allt.

Sen gick vi förbi Access Rehab och Marie fick hjälp med att försöka få loss en låsning i ryggen. När Micke började prata med Marie om nålar så gick vi vidare :)! Nålar är läskiga saker!! Sen hann vi med att gå förbi den lilla minimässan de hade där och vips så hade jag köpt mig ett par såna här:

20120902-195814.jpgPrehabpasset som Mia sen höll i var riktigt riktigt bra, något som jag verkligen borde lägga in i min nästan obefintliga styrketräning. Det var massor med bra övningar för att stärka fotleder, och fötter i allmänhet! Vi fick med oss träningspasset hem så nu finns det inga ursäkter!!

Sen bara att springa vidare för att hinna få lite fika innan det var dags föreläsning som hölls av Markus Torgeby, en föreläsning som i alla fall fängslade mig! Han hade ett störtskönt sätt att berätta på och jag satt verkligen och sög in varje ord, fascinerande! Jag var bara tvungen att kolla på den korta dokumentären om honom när han bodde fyra år i en kåta i Jämtland, Löparen då jag kom hem.

Sen var det nästan slut på den här bra dagen, bara ett roligt Runners Gym pass kvar som hölls av Rubin.
20120902-200623.jpg

Annons

6 tankar om “Löpardag ute på Bosön

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s