Laddar för festival


Och vad är absolut bästa sättet att ladda inför en löparfest! Naturligtvis med ett långpass och det är precis vad jag har gjort ikväll.

Blev kvar på jobbet på tok för länge vilket innebar att jag kom iväg ut på långpasset på tok för sent vilket innebar att jag nu sitter här och klockan är på tok för mycket!

Jag var ute i ett helt perfekt löpväder, lätt duggregn under hela passet! Så skönt att springa i! Det kändes bra  att springa så jag la in en fartökning också. Det blev inte något superlångt pass, då jag var lite stressad över att klockan tickade iväg så mycket, så det blev bara knappa 18 kilometer. Efter 13 extremt lugna kilometrar så ökade jag tempot till runt 5.30, höll det i två sen ökade jag lite ytterligare. Klart ansträngande var det, i alla fall de två sista, sen gick jag tillbaka till min lugna jogg igen.

Nu känner jag att jag är redo i kropp och själ för att göra ett så bra supportarbete som jag bara kan därnere i Skövde. Janne springer oerhört bra och ligger över en timme före sin plan!! Jag hoppas han får en bra natt och att han orkar fortsätta tugga på på samma fina sätt. Hej Janne!!!

Nu ska jag packa ihop mina grejjor och hoppa i säng, åtta imorgon bitti går tåget!

4 tankar om “Laddar för festival

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s