Åhh vilken bra kväll!!!


Det har varit en fantastisk kväll på massor med sätt!! Jag kommer att gå och lägga mig nöjd och glad ikväll!

Torsdag kväll, även fast det är både OS och långlöparnas kväll på Stadion så kör vi vår TSM-träning. Ikväll var det kort backe och vi skulle köra i 20 minuter. Det kändes bra! Jag kunde trycka på skapligt uppför backarna under hela passet. Det blev så klart jobbigare för varje backe men jag var aldrig helt nere för räkning trots att jag faktiskt jobbade på bra.

Efter passet så var vi ett helt gäng som drog till Stadion för att heja på en hel drös med klubbkompisar från IF Linnéa som skulle springa. Marie hade köpt goda sallader till oss som vi åt på Stadion efter träningen samtidigt som vi kollade på det gäng som var de snabbaste, de sprang på tider strax över 30 minuter!!

Men halv nio var det dags för våra vänner att springa. Dom var fantastiskt duktiga och många av dom persade på riktigt fina tider!! Det var grymt kul att heja på dom!

20120809-230135.jpg

Sen skjutsade jag Marie till södra station och for sen hem och hann precis i tid för att se Bolt i 200-metersfinalen!! Jäklar vad han kan springa den mannen!!!

Jösses, här radar jag upp en massa roliga saker och har fortfarande kvar att berätta att då jag kom hem så hade jag fått post!! Dunjackan jag beställde för ett par veckor sen hade äntligen kommit!! Mitt livs första dunjacka, en sån där liten tunn fin sak som man alltid kan ha med sig.

Imorgon ska jag till naprapaten och se om han kan justera till kroppen min, har ju haft känningar i knäna och framför allt har jag lite ont i min högervrist. Hoppas att han hittar någon magisk knapp som gör att allt bara justerar till sig. Så kroppen är på topp på lördag, tänkte ju persa på halvmilen då!!

20120809-225919.jpg

Annons

6 tankar om “Åhh vilken bra kväll!!!

  1. Snygg jacka!! Och vilken härlig kväll. Det är alltid roligast att kolla på sport när man själv redan tränat;)

    Men du missade 800m finalen va? vilken uppvisning, och vilket lopp!! Så blev det ju också världsrekord;)

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s