Joggade med Isabella Andersson


Jag var lite trött imorse efter att igår varit på fest och firat att Kari och Torkel gifte sig för snart ett år sen.

20120805-195750.jpgJapp det stämmer, dom tänkte nog att det gäller att dra ut på det roliga :)! De gifte sig för ett år sen, fruhippan hade vi för Kari i juni och nu så var det då äntligen dags för den roliga festen. Festen gjorde att jag kom hem lite sent och tog imorse en rejäl sovmorgon Jag gillar som bekant att sova så jag passar på då jag har möjlighet.

Slog på tv:n för att kolla på OS till frukosten, lyxigt med OS tycker jag, sport på tv:n från morgon till sen kväll. Idag var det ju också dags för marathon som så klart ligger mig varmt om hjärtat. Men tänkte om, istället för att sitta och glo på tv så drog jag på mig löparkläderna och tog min mp3 spelare och satte på radiosporten och drog iväg på ett löppass lagom till marathon skulle starta. Vem vill inte springa tillsammans med Isabella liksom.. gäller att passa på då tillfälle ges :)! Det blev idag dryga 12 kilometer i strax under 6.30 tempo, ett lagom återhämtningspass efter gårdagens tuffa tempopass. Det som var riktigt skönt var att jag inte hade ont någonstans idag när jag sprang.! Ingen känning alls i något knä. Passet kändes kanske aningen tungt men det var ok.

Idag har jag förresten anmält mig till ett lopp! Ska springa ett litet lopp i Södertälje på lördag kväll, Telge stadslopp, 5 km, och fort ska det visst gå :)!

4 tankar om “Joggade med Isabella Andersson

  1. Kom på att vi har sista delen runt Mälaren från Södertälje på lördag
    Men såg att starten för stadsloppet var 18. Då är vi nog redan i Stockholm. Får se om jag tar vägen via Södertälje hem 🙂

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s