Sommarkvällens RunSthlmSouth


Fantastiska människa som fixar och ordnar så att vi vanliga dödliga löpare kan roa oss, mingla med likasinnade och springa en fin runda på söder en annars helt normal onsdagskväll!

Den fantastiska människan är Roger, vår sköna göteborgare och det som han ordnade var ett lite miniäventyr för oss. Vi samlades vid Årstaberg vid sextiden och fick där ett papper med ställen som vi skulle springa till. Vi släpptes iväg i klungor med lite tidsmellanrum på pappret stod vart vi skulle ta vägen. Vid varje kontroll fanns en funktionär som sa vilken siffra vi skulle skriva upp och summera ihop med tidigare siffror.

Sen vidare till nästa kontroll. Jag sprang med Cecilia, Naiti, Susanne och Janne. Det var så himla trevligt! Första kontrollen var vid Liljeholmen, sen vidare över Liljeholmsbron och mot Gamla Stan för att söka upp nästa kontroll. Vädret som under dagen varit väldigt lynnigt var nu helt underbart, en sån där skön ljum sommarkväll som man som svensk och soltörstande bara längtar efter!

Andra kontrollen var vid slottet, vid myntkabinettet, där satt Marie och och gav oss vidare instruktioner och sen kutade vi vidare till nästa kontroll som var vid Sofia kyrka där Elisabet mötte upp. Där skulle vi räkna träd, hur svårt kan det vara! Alla vi fem i min grupp sprang ett varv runt kyrkan och vi lyckades få två olika resultat! Jag och Cecilia sprang ett extravarv runt kyrkan för att säkra upp och räkna igen… Vi fick åter igen olika resultat…verkar vara svårt det där med att räkna ihop 14 träd haha!

Sen var det bara sista kontrollen kvar, vattenhålet som var vid Gullmarsplan och Kvarnen där. Det hade börjat stänka en aning under kvällen men det var mest skönt, nu när vi sprang över Skanstullsbron så öppnade han däruppe alla portarna och vi kom förstås fram dyngsura :). Jag lovar att ölen och köttbullemackan smakade ljuvligt!! Vad summan blev? – 1912 förstås 🙂

11 kilometer blev sträckan totalt.

Roger som ger ut instruktioner för kvällens event.
20120719-000111.jpg

Samling och förstås sedvanligt mingel och kramkalas.
20120719-000225.jpg

”Mitt” gäng på väg mot kontrollen vid Liljeholmen.
20120719-000413.jpg

På väg över Liljeholmsbron. han med Segway är definitivt diskad!!!! En regel var nämligen att man var tvungen att ta sig fram för egna ben!
20120719-000517.jpg

Gissa om den här var god :)!
20120719-000701.jpg

3 tankar om “Sommarkvällens RunSthlmSouth

  1. Vilken rolig grejj! Tänk såna fantastiska engagerade människor det finns:) Hehe… Ha det så roligt på äventyret, hoppas att ni får bättre väder än så!

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s