Imorgon är en historisk dag!


Och jag kommer att vara med! Och det kommer vara så fantastiskt roligt!! Om du inte ska springa så åk ändå dit om du har möjlighet! Det här kommer vara unikt!

20120713-230410.jpg

Var vid GIH och hämtade nummerlappen idag och kände lite av historiens vingslag. Redan idag var det många som var uppklädda i tidsenliga kläder och det var en härlig stämning. Jag är riktigt glad för att jag har tagit beslutet att jag ska mingla mig genom loppet imorgon. Det kommer bli lite dejavu mot när jag 2009 sprang mitt första maraton. Då bestämde jag att det skulle kännas bra hela vägen och att jag inte skulle vara totalt utmattad vid målgång. I år gäller samma sak, fast av en annan anledning. I år är det för att jag så snabbt som möjligt efter ska vara redo att köra tuffa kvalitetspass. Fokus är ju faktiskt på loppen i september!

En annan likhet med mitt första maraton är att jag ska ha med mig kamera, troligen blir det telefonen den här gången. Jag vill verkligen föreviga den här upplevelsen. Jag tror nämligen att kreationerna som folk kommer att springa i kommer vara helt fantastiska, allt från ren maskeradklädsel till tidstypiska kläder till andra som kommer klä upp sig! Ser också fram mot att få möta publiken där det också kommer att vara fantastiska kläder!

Ikväll träffade jag Annie och hennes Hjälte, Mats och Peter då vi passade på att svulla och snacka bort kvällen på Annies initiativ. Pratade självklart om morgondagens utmaning som vi alla skulle tackla på vårt eget vis. Kul grej vi kom på var att vi ju kommer att möta ALLA andra löpare, hur coolt är inte det?
Nu har jag också bestämt outfiten för imorgon och det kommer bli på temat färg :)! Får se om jag hinner få upp en bild innan loppet imorgon.

Ska man Jubileumssvulla så ska man göra det ordentligt 🙂

20120713-230504.jpg

4 tankar om “Imorgon är en historisk dag!

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s