Lugn backträning med TSM


Med två dagar kvar till Jubileumsmarathon så var det väl egentligen inte optimalt att köra kvalitetspass i form av backe!!

Faktum var att alla ledare i vår grupp ska springa nu på lördag och det fick sannerligen våra deltagare idag känna av. Vad gör man som ledare för en grupp när man själv inte kan ge järnet?? Jo man peppar och hojtar såklart på deltagarna så att de inte hade en chans att slappna av! Tror inte att en enda av gruppen gick från passet idag och tyckte att de underpresterat! Jag tror att de alla gick därifrån med den där goa känslan att de idag pressade vartenda lilla uns ur kroppen, de var grymma hela bunten och det var så himla kul att se hur tillfreds de alla var efter passet!!

20120712-223524.jpgMen för egen del blev det ett mycket lugnt och extremt kort pass, 4,5 km i lugnt tempo med lite vila och myggfajt i mitten. Precis, glömde det, inte nog med att deltagarna hade oss som pepprade, de hade också trehundratusenmiljoner myggor som jagade dem och kom ikapp dem så fort de saktade ner det minsta :).

Annons

4 tankar om “Lugn backträning med TSM

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s