Planen sprack idag


Min plan var ju att cykla hem och så springa trösklar idag men så blev det inte alls!!

Blev kvar på jobbet jättelänge och satte mig inte på cykeln hem förrän en bit efter åtta. Var rejält hungrig och och kände mig rätt tom på energi. Hade jag vetat innan att jag skulle bli kvar så länge på jobbet så hade jag sett till att äta ordentligt under eftermiddagen men som sagt var. Planen såg inte riktigt ut så här.

Slog på radion då,jag cyklade iväg och kom precis in på dokumentären om Sanna Kallur, jag gillar verkligen henne och hoppas så mycket på att hon verkligen kan komma tillbaka, för det verkar vara det som hon vill göra! Det var en bra dokumentär och då jag redan insett att löpningen brunnit inne så tog jag en omväg på cykeln för att njuta av den vackra kvällen och lyssna klart på programmet.

Lite dåligt samvete har jag allt för det missade passet men är ändå glad att jag tog mig en extrarunda med cykeln och passade på att njuta av den härliga kvällen, för det var riktigt skönt ikväll!

5 tankar om “Planen sprack idag

  1. Cykling är också träning. Sen har du ett Marathon att springa om två dagar, kanske trösklar så lite inpå inte är den bästa uppladdning. Så misströsta inte det kommer fler tillfällen att få styrka och snabbhet. 🙂

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s