Så skön kvällsjogg


Kristina har varit borta ett tag nu, ja säkert ett par veckor men ikväll kunde vi äntligen ses och vi passade på att träffas för en runda i skogen.

Först tänkte vi ta en sväng runt Hammarby sjöstad men ändrade oss i sista stund och valde en sväng i skogen på terrängspåren här bakom istället. Det var ett bra val, det var lugnt och skönt och vi slapp trängas med en massa folk. Eller förresten så blev det inte riktigt, då hela skogen var full av orienterare som dök uppöverallt. Ett trevligt inslag! Vi träffade på Ellinor där i skogen, med karta och full sprutt i benen, hon hade inte tid att stanna och prata idag :).

Vi tog det väldigt lugnt på rundan, jag ville ha ett lugnt pass och Kristina sprang SM 100 km i helgen så hon behövde också en lugn runda. Hon sprang fantastiskt bra och kom femma i helgen trots att hon inte sprungit så mycket sista månaderna.

Det var väldigt trevligt och vi hade massor att prata om så tiden gick alldeles för fort. 8 km blev det till sist i ett väldigt soft tempo. Skönt!
20120704-214413.jpg

6 tankar om “Så skön kvällsjogg

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s