Dags för belöning


Jag är väldigt dålig på en sak; att belöna mig själv då jag har presterat bra.

20120630-223242.jpgEfter TEC som ju för min del var en prestation utöver det vanliga så fick jag av många frågan ”hur ska du fira det här?”. Jag tänkte att jag kanske äntligen skulle köpa mig den där tvättmaskinen som jag så länge har suktat efter. Men så rann det ut i sanden och det blev aldrig något. Efter Stockholms maraton var det samma sak. Jag belönade mig inte med något. Jo, med glädjerus förstås :). Men den där tvättmaskinen kom aldrig hem till mig.

Igår sprang jag ännu en gång ett lopp som jag är så himla nöjd med, men den här gången så slog jag till, och det med besked.

Så på fredag är det leverans, då ska det där lilla stressmomentet som finns i vardagen elimineras! Ingen mer frustration över tvättider som inte finns när jag behöver dom. Jag vet, det är lyxproblem, men jag ser ändå fram mot att det försvinner.

Annars så har jag kört FabFive utmaningen idag igen. Dag tre den här veckan, nummer fyra kommer imorgon och nummer fem anser jag att jag gjorde i torsdags efter TSM-träningen då vi körde en massa core och armhävningar. Med det så kommer vecka ett av utmaningen vara avklarad och det är bara fyra veckor kvar. Jag känner redan att jag orkar lite mer!!

Annons

4 tankar om “Dags för belöning

  1. Får säga grattis till tvättmaskinen 🙂
    Har hört vissa rykten om en ”padda” också, är inte det också en belöning 😉

    Gilla

Ge mig gärna kommentar på inlägget - alla kommentarer besvaras

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s